![]() |
Sebze Kuleleri
Sebze Kuleleri
4 kişilik Malzeme: 500 gram kabak 500 gram patlıcan 20 gram hazır közlenmiş biber 200 gram keçi peyniri 50 gram hazır pesto sos 1 kahve fincanı zeytin yağ Sandviç ekmeği Tuz Tarifi Patlıcanlar ve kabakları yıkayın. Patlıcanları alacalı soyup yuvarlak dilimleyin. Kabakları da aynı şekilde dilimleyin. Derin bir kapta sıvıyağ ile tuzu karıştırın ve sebzelerin her iki tarafını yağladıktan sonra ızgarada kızartın. Servis tabağına alıp soğumaya bırakın. Keçi peyniri ve közlenmiş biberleri halka şeklinde kesin. Soğuyan kabak ve patlıcanlara pesto sosu sürün. Halka şeklinde kesilmiş sandviç ekmeklerininHalka şeklinde kesilmiş peynir, közlenmiş biberi patlıcan ve kabak dilimlerinin arasına yerleştirin. Kürdanlarla süsleyerek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.