![]() |
İspanak Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Ispanak çorbası
Ispanak çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 45 dakika 6 kişilik 275 kalori Malzemeler: 750 gr. ıspanak 1 adet soğan 2 yemek kaşığı un 40 gr. margarin 1 adet limonun suyu 1 adet yumurta 1 lt. sebze suyu tuz Hazırlanışı: Ispanağı yıkayıp ayıklayın, irice kıyın. Soğanı kıyıp margarinde kavurun. Ispanağı ilave edin, kavurarak sönmesini sağlayın. Unu ıspanağın üzerine serpip kavurmaya devam edin. Topak kalmamasına dikkat ederek et suyunu ekleyin. Bir taşım kaynayın altını kısın. Yumurta ve limon suyunu tuz ile çırpın. Çorbayı ateşten alıp çırpılmış yumurta ve limon suyundan kaşık kaşık katarak terbiyesini yapın. Eğer soğumuş ise kısık ateşte ısıtın, kaynamadan altını kapatın. Sıcak sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.