![]() |
Rahmetlilerin Son Sözleri :)
<<namludan bakınca dolu olduğu anlaşılıyormu bunun?
<<Aya bak aya, kamyon farı mübarek... <<Bak ellerimi bırakıp bisiklet sürebiliyorum <<tüplerimiz sigortalıdır hanımefendi ,bakın deniyorum <<Ya Ruhi Abi burası Fener tribünü değil galiba... <<Bakın çocuklar, bu deney seti kapağı açılınca güvenlik önleni olaraktan elektiriği keser. <<Gel abi burası boyu geçmiyor... <<Bence burada mayın yok <<Erkeksen vur! <<Bu "çuf çuf "sesi de nerden geliyor? <<Bu kutunun içinden tık tık sesler geliyor yahu... <<Yapma Hasan Abi şeytan doldurur... <<Sessiz olun şoför uyuyor... <<Kadir Abi senin için öle böle diyorlar...Doğru mu? <<Bubnları karıştırınca birşey olmaz oğlum sen kimya okumadınmı? <<Hanım b,r kibrit yak da bakalım şu gaz kokusu neyin nesiymiş. <<Merak etme bizi vuramaz menzilin dışındayız... <<Ne tatlı şey bu böyle , ısırır mı? <<Bir dalıp çıkacağım... <<Suyun derinliği önemli değil asıl iş atlamasını bilmekte <<Elektirikçiye ne gerek var canım ben şimdi hallederim... <<Helva mı yapacaksın hayatım, ne zamandır yememiştim <<Rasim abi şu omzu bir kütürdetsene <<Geeel , geeel sağ yap geel... <<Gönder gönder ben tutarım... <<Bak şimdi nası sollayacağız... <<Arkamda öyle duracağına gelde şu uçurumun manzarasına baksana hayatım... <<He he he , adamın burnuna bak... <<Bu telde ne ya , yolun ortasına atmışlar... <<Korkma ben attığımı vururum << Freb sağdaki miydi? << Senin için ölebilirim << Yalan söylüyorsam şuracıkta öleyim |
Cevap : Rahmetlilerin Son Sözleri :)
Ellerine sağlık yanlız ... '''<<Bak ellerimi bırakıp bisiklet sürebiliyorum''' sözü daha çok ilk bisiklete binenler söyler bir rahmetli olcağının bunu söylemesine pek anlam veremedim .
|
ellerini bırakır sürmeye başlar ki karşıda bi fren.. acı bi fren sesi vee :D allah rahmt eylesn.. umarm anlatabldm..
|
Sessiz olun şöför uyuyor:24::24:
|
Alıntı:
valla arkadaşım rahmetli olmasa bile başına mutlaka bişeyler gelir. Tecrübe ile sabittir |