![]() |
Kabaklı...
Malzemeler: 3 adet orta boy kabak 1 su bardağı yoğurt 5 yemek kaşığı mayonez 3 diş sarımsak 2 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı zeytinyağı Kırmızı biber - tuz Yapılışı: Kabaklar halka halka doğranıp biraz suda haşlanır. Suyu süzülüp rondoda çekilir. Daha sonra 1 kaşık yağda 2 kaşık un kavrulur ve kabakların üzerine dökülüp karıştırılır. İçerisine sarmısaklı yoğurt, mayonez ve tuz eklenip karıştırılır. Servis tabağına alınıp üzerine 2 kaşık yağda kızdırılmış kırmızıbiber gezdirilir. Servis edilir. Umarım beğenirsiniz! |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.