ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Bıldırcın Şiş Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Şiş Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=709582)

Prof. Dr. Sinsi 09-05-2012 12:25 AM

Bıldırcın Şiş Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Şiş Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı
 

Bıldırcın Şiş

Tarife ait bilgiler

Yemek : Bıldırcın Şiş

Tür : Av Etleri

Mutfak : Türk mutfağı

Süre :

Zorluk :

MALZEMELER

5 adet bıldırcın

asma yaprağı

Tuz, karabiber

5 Kişilik

HAZIRLANIŞI

Bıldırcınların tüylerini temizleyin. Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın. Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin. İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın. Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın. Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.