![]() |
Sarmısak Soslu Tavuk Budu
Sarmısak soslu tavuk budu
Mangalda tavuk butlarını arkalı önlü 10 dakika pişirin. Bu arada sosu için; maydanoz, taze soğan ve sarmısakları ince kıyın ve bir kaba aktarın. İçine zeytinyağını ve baharatları ilave edip, karıştırın. Pişmekte olan tavuk butlarını sosa bulayın. Mangalda 5 dakika daha arkalı önlü pişirin. Pişen tavuk butlarını servis tabağına dizin. Üzerlerine maydanozlu sosu döküp servis yapın. Malzemeler * 500 gr. kemikli tavuk budu * Yarım demet maydanoz * 2 adet taze soğan * 7 diş sarmısak * 1 çay bardağı zeytinyağı * 1'er çay kaşığı tuz, karabiber, kırmızı pulbiber |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.