![]() |
Sebzeli Karnabahar Tarifi
MALZEMELER 1 Adet Karnabahar 1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ 1 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Salça 100 gr Kıyma 2 Adet Patates 2 Adet Havuç 2 Çorba Kaşığı Bezelye Tuz HAZIRLANIŞI Karnabaharları haşlayın.Çiçeklerini ayırın.Yarım çay bardağı sıvı yağı kızdırın.Soğanı yemeklik doğrayıpyağda kavurun.1 çorba kaşığı salçayla kavurmaya devam edin.Kıymayı ilave edin. Patates ve havucu küçük küçük doğrayın.2 çorba kaşığı bezelyeyle birlikte tencereye ekleyin.5 dk pişirin.Çiçeklerini ayırdığınız karnabaharı da ilave edipkısık ateşte 15 dk pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.