![]() |
Yaşadığım Ürkütücü Olay.
Merhaba arkadaşlar.Bu siteyi yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum ve bana yararlı olacak bilgiler içerdiğinden üye olmaya karar verdim.1 ay önce başıma çok ürkütücü şeyler geldi ve bunu paylaşmak istedim... Biz 4 arkadaş bir haftalıgına aynı evde kalmaya karar verdik.ilk gün hoş muhabbet ettik ve gece yavaştan yatmaya başlıyorduk.Tam uykumun derinliklerindeyken üşüdüğümü hissettim.Kalktıgımda klima çalışıyordu.Herneyse elektronik eşya bozulmuştur diyerek geçiştirdim.2.gün bir arkadaşımız hariç akşam yemeği yiyorduk.tam o sırada karşımdaki arkadaş Ahmet(yemekte olmayan arkadaş) diye seslendi ve suratı bembeyaz oldu.Ne oldugunu sordugumda ahmeti gördüm dedi.Yanına gittiğimizde Odasında uyuyordu ve kapısı kapalıydı.Biz iyice korkmaya başladık.Ertesi gün akşam vakti Ahmet dediğimiz çocuk Titreme krizine girdi.Bilimsel adını bilmiyorum ama heryeri titremeye başladı birden poşet aldı ve ağzına çevreleyip nefes alışverişi yapmaya başladı.Hemen ambulans çagırdık sakinleştirici iğne yaptılar.Bu olaylar sonrasında ertesi gün dağılmaya karar verdik ve evimin yolunu tuttum.O gece evde saat gece 3 civarı bilgisayarla uğraşıyordum ve evdeki aile mensuplarından herkes mışıl mışıl uyuyordu.Birden odamın kapısı 3 defa tıklatıldı ve aynı anda koridorunun ışığı 3 defa yanıp söndü.İlk önce şok geçiriyormuş gibi kımıldayamadım ve 1-2 dakika geçtiğinde hemen yatağa atladım ve uyudum.Ve bu olaylar sonrasında size birkaç soru sormak istedim.Ben mantıklı bi cevap bulamadım. 1-)Klimanın çalışmasının imkanı yoktu.Fişi takılı değildi. 2-)Yemek sırasında arkadaşın Ahmeti görmesini bi açıklığa kavuşturamadım. 3-)Bu olayların devamında Ahmetin Krize girmesi hepimizi ürküttü. 4-)Evdeki olay beni benden aldı.Sabah aileme sorduğumda gece kimse kalkmamıştı.Sizce halisünasyon mu gördüm ? 5-)Bu olaylar sırasında ne zaman saate baksam 00.00 12.12 22.22 gibi değerlerle karşılaştım.Sizce bu tesadüfmüydü ? Sizi yorduysam özür dilerim.Şu anda bile bu olayın etkisindeyim.Ve arasıra gariplikler olmaya devam ediyor hayatımda.ßu olanların cinlerler alakası varmıdır ? Bence öyle ama.. |
Yaşadığım Ürkütücü Olay.
Vallahi kardeşim olaylar garip neye yoracağını sen bilirsin ama. Işığın yanıp sönmesi olsun, klimanın fişsiz çalışması olsun, yemek sırasında ahmet arkadaşınızın orda olmadığı halde birinin onu görmesi olsun ahmetin hastalığının sara, astım yada panik atak olabilir. Ahmet'in bişey görmesi ve bunlara çok heycanlanması lazım bunun olması için. Eğer cin diyiceksen cindir. Doğa üstü bir valık olduğunu söyleyebilrim bende yazdıklarına bakarak fakat cin yada başka bişey onu bilemem... |
Yaşadığım Ürkütücü Olay.
Arkadaşın ve Sen son zamanlarda izlediğiniz,gördüğünüz bir olaydan etkilenmiş olabilirsiniz. O halisünasyon görmüştür..Sende bilinç altından dolayı sesler duymuş olabilirsin..Klima ve saatler ise tesadüf olabilir..Tıkırdayan borular,Biriken enerjiden dolayı açılan televizyonlar insanları korkutur...Her şeyi cinlere bağlayamazsınız..Öncelikle kendinize şunu sorun; 'Ben son zamanlarda ne yaptım' Düşünün...Yaptığınız aktiviteleri, yediğiniz yemekleri, izlediğiniz filmleri, arkadaşlarınızla konuşmalarınızı. Çünkü cinler onları rahatsız edecek bir şey yapmadığınız sürece size karışmazlar. Bir düşünün... |