![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Adını Ulu Önder Mustafa Kemal'den alan Atatürk İ.Ö.O. 1966 tarihinde devlet tarafından yaptırılmış olup, 2334 m2 alan üzerinde 20 derslikli olarak Kemalpaşa merkezde Meserretçioğlu caddesi No:13'te bulunmaktadır. Okul, Bilgisayar laboratuarı, sınıfları, kütüphanesi, konferans salonu derslikleriyle öğrencilere rahat ve huzurlu bir ortam sağlamaktadır Öğrencilerin toplumla bütünleşmesi çeşitli becerilerini geliştirmeleri için sosyal kulüpler aktif olarak çalışmaktadır, gezi, sosyal etkinlikler sürdürülmektedir. Okuldan şimdiye kadar çeşitli kademelerde görev alan seçkin insanlar yetişmekle birlikte her sene OKS yerleştirmede ilk sırayı almaktadır. Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 232 8781045 Okulun Faksı: 232 8786263 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www.kemalpasaataturk.k12.tr Okulun E-Posta Adresi: kemalpasa_ataturk@hotmail.com Okulun Müdürü: Niyazi DÖNMEZ Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |