![]() |
Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Borçka Artvin
Artvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Kurum Adı : Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Kurum Kodu : 965640 Kurum Türü : Pansiyonlu İlköğretim Okulu İlçe : BORÇKA İl Merkezine Uzaklığı : 82 İlçe Merkezine Uzaklığı : 47 Ulaşım Yolu : Toprak Yönetici Sayısı : 1 Öğretmen Sayısı : 4 Öğrenci Sayısı : 79 Diğer Personel Sayısı : 2 Şube Sayısı : 6 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Telefon : 4664852420 Faks : 4664852420 E-Posta : 965640@meb.k12.tr Web : Adres : CAMİLİ KÖYÜ BORÇKA/ARTVİN Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / BORÇKA Adı: CAMİLİ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: CAMİLİ KÖYÜ Telefon Numarası: 4664852420 Faks Numarası: 4664852420 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu - .:Artvin Milli Eğitim Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |