![]() |
Zeytinyağlı Enginar Dolma Tarifi Yapılışı
Zeytinyağlı Enginar Dolma Tarifi - Zeytinyağlı Enginar Dolma Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Enginar Dolma Malzemeleri
MALZEMELER 6 adet enginar 200 gr. pirinç 2 adet limon 1 bardak zeytinyağı 1 kaşık un 4 adet soğan Tuz, dereotu Enginarların saplarını kesin, dış kabuklarını soyun, içini dolmalık olacak şekilde kazıyın. Bol limonla ovup, limonlu, unlu ve tuzlu suya atıp bekletin. Pirinç, zeytinyağı, un, soğan, tuz ve dereotundan dolma içi hazırlayın ve bu karışımdan enginarların içlerine doldurun. Yayvan bir tencereye dizip üzerini aşacak şekilde su ve limon suyu ekleyip enginarlar yumuşayıncaya kadar pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.