![]() |
Biber Kebabı Tarifi Yapılışı
Biber Kebabı Tarifi - Biber Kebabı Nasıl Yapılır - Biber Kebabı Malzemeleri
Biber Kebabı 4 adet iri kırmızı biber 350 gr kuzu kuşbaşı 1 adet kuru sığan 1 çorba kaşığı salça 5 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı tuz Kırmızı biberler közlenir. Boyuna artı şeklinde kesilir. Soğan ince kıyılır yağda pembeleştirilir. Üzerine salça ve et eklenir. 15 dakika kavrulur, tuz eklenir, ateşten alınır. 4 parçaya bölünmüş biber artı şeklinde küçük bir kaseye yerleştirilir. Ortasına etli karışım konur, sarkan parçalar kapatılır ve kürdanla tutturulur. 4 adet kebap fırın kabına konur. 200 derece fırında 15 dakika pişirilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.