![]() |
Sebzeli Et Sote Yapilisi
Sebze ve kırmızı etin muhteşem buluşması; sebzeli et sote. Arpacık soğan, domates püresi, ve baharatlarla lezzeti yoğunlaştırılmış sebzeli et sote, özel akşam yemekleriniz en ideal seçim.
. Üzerine etleri ilave edip, suyunu çekene kadar kavurun. Sıcak su, domates püresi ve fesleğeni tencereye ekleyin. Kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak 1 saat pişirin. Havuç, patates ve kerevizi orta büyüklükte doğrayın. Arpacık soğanların kabuklarını soyup, yıkayın. Tencerede et 1 saat piştikten sonra sebzeleri, tuz ve karabiberi ekleyin. Kısık ateşte 30 dakika daha pişirmeye devam edin. Sürenin sonunda delikli kepçe yardımıyla sebze ve etleri tencerenin içinden alın. Et suyunu sos için kullanmak üzere bir kenarda bekletin. Sosunu hazırlamak için, unu suyun içinde karıştırın. Tenceredeki et suyuna karışımı ilave edip, yoğunlaşana kadar pişirin. Et ve sebzeleri tekrar bu sosun içine ekleyin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.