ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Çiğ Balik / Sashimi ( 4 Kişilik ) Çin Mutfağı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=427482)

Prof. Dr. Sinsi 08-13-2012 02:32 AM

Çiğ Balik / Sashimi ( 4 Kişilik ) Çin Mutfağı
 
Malzemeler :
. 250 gr. Acı hardal
. Soya sosu
. Rendelenmiş turp
. İnce kıyılmış zencefil kökü
. Maydanoz
Hazırlanışı :
Balığın çok taze ve soğuk ama donmamış olması gerekir.

Balık filetosunu incecik şeritler halinde kesin, bir tabağa yerleştirin üstünü maydanoz ve turpla süsleyin.

Sonra ayrı ayrı kaplara konmuş soya sosu, hardal, turp ve zencefil köküyle ile servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.