![]() |
Süper Bir Tarif | Fiyonk Makarna Cipsleri
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler
Kızartmak için
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Yapılışı Bir tencerede kaynattığınız tuzlu suda makarnayı 12 dakika haşlayın ve soğuk sudan geçirip iyice süzün. Daha sonra kağıt havluyla kurulayın. Bir kasede mısır unu, tuz, karabiber ve pulbiberi iyice harmanlayın. Makarnayı bu karışıma bulayın. Kızdırdığınız sıvıyağa makarnayı atıp, yaklaşık 2 dakika altın rengi oluncaya kadar kızartın. Diğer yanda sos malzemesini karıştırın. Makarnanın üzerine biraz tuz serpip, sosla birlikte ılık olarak servis yapın. Sofra Dergisi |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.