![]() |
Yemek Tarifleri Soğan Yatağında Çipura
Yemek Tarifleri Soğan Yatağında Çipura Malzemeler
Balıkların üzerine dilimlediğiniz limonları da dizin ve fırına verin. 200 - 220 derece balıklar için ideal. Balıklar pişip kızarınca fırından alın.Bu arada defne yapraklarını da bahçeden ben toplamıştım 2 - 3 ay önce... Annemin tarifi üzerine bahçede defne aramaya başladım. Ama annem küçük bir ağaç deyince çalı gibi birşey canlandı gözümde, bulamadım tabi. Neyse ki balkona çıkan annem tarif etti de bulabildim. Çok da çalı gibi değişmiş, ince, küçük bir ağaç... Kopardığım yaprakları evde güzelce yıkayıp kuruladım... Sonra tabakta kurumaya bıraktım. Kuruduklarında böyle dümdüz değillerdi, biraz kıvrıldılar. Ama önemli olan lezzeti değil mi? Kullanıldıkları her tarife güzel bir lezzet vermeyi başardılar... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.