ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Ananaslı Parfe Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=257780)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 10:18 AM

Ananaslı Parfe Tarifi
 

[/b]

Malzemeler

• Sıvı Şanti (çırpılmış) 1000 g
• Ananas püresi 600 g
• İtalyan marengası 250 g
• Pandispanya patı 2 adet
İtalyan Marengası İçin
• Toz şeker 1000 g
• Su 375 g
• Yumurta beyazı 480 g







Tarif
İtalyan marengası için toz şeker ve su 125°C?de kaynatılır. Hazırlanan şurup kabartılmış yumurta beyazının içersine ağır ağır boşaltılır ve mikserde orta hızda 15 dakika çırpılır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.