![]() |
Tavuklu Patlıcanlı Bulgur Pilavı
Kaç Kişilik 4 kişi
Süre 1 saat Zorluk Derecesi: Normal Kullanılan Malzemeler: 1 su bardağı bulgur 1 patlıcan 1 tavuk göğsü 1 soğan 1 biber 1 kırmızı biber 1 domates tuz karabiber zeytinyağı Hazırlık Tarifin Hazırlanışı tavuk göğsünü küp küp doğrayıp kısık ateşte suyunu salıp çektikten sonra küp küp doğradığımız soğanlarla birlikte kavuruyoruz. Biberleri ve yine küp doğradığımız patlıcanları ekleyip kavurmaya devam ediyoruz... domatesi ekleyip suyunu çekmesini bekliyoruz.. son olarak bulgurumuzu atıp hafif kavurup suyunu tuzunu ve karabiberi ekleyip kapağı kapatıp pişmesini bekliyoruz.... demlendikten sonra servis yapıyoruz... afiyet olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.