![]() |
Tavuk Kapama
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
MALZEMELER 10 - 12 adet tavuk bageti • 2 su bardağı pirinç • 1 adet soğan • 1 adet biber • 2 yemek kaşığı salça • 4 - 5 su bardağı tavuk suyu • tuz • karabiber • pul biber HAZIRLANIŞI Pirinçler iyice yıkanarak tepsiye dizilir. Bagetler diğer taraftan haşlanır. Ayrı bir tencerede küp doğranmış soğan, biber ve salça kavrulur. Tepsideki pirincin üzerine sırasıyla bagetler dizilir. Soğanlı harç bagetlerin üstünde gezdirilir. 4 - 5 bardak tavuk suyu tepsiye konularak fırında bagetlerin üzeri kızarana kadar pişirilir. Afiyet Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.