![]() |
Uygulamaların Yan Etkileri
Merhaba arkadaşlar,
Bir süre önce tesadüfen siteye üye oldum. Buradaki dualar sayesindebazı isteklerim gerçekleşti. Vesile olanlardan Allah razı olsun. İstediğim bir iş vardı oldu. Hayat arkadaşı olabilecek hayırlı bir insan diledim o da oldu. FAKAT; iki dileğimden de hayır göremedim. Başıma gelmeyen kalmadı. İftiraya uğradım, hakarete maruz kaldım. Hayatım boyunca görmediğim çirkinlikleri gördüm. Çok sevmekle beraber biraz da korkar oldum dua etmekten veya verilen tesiri kuvvetli dualar ile meşgul olmaktan. Olmazı olduran duaları okumaktan çekiniyorum artık. Olmazı oldurmak?! Tesirinin kuvveti?! Bu ve benzeri uygulamalar ile dileğine kavuşup sonrasında çok müşküle düşen benzer insanların olup olmadığını merak ediyorum. Aklımı çok meşgul eden, acaba bir yerde bir yanlışlık mı yaptık diye beynimi kemiren bu sorulardan kurtulmak istiyorum. Bu konudaki görüş ve önerilerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Lütfen paylaşmaktan çekinmeyin. Herkesin duaları eğer hakkında hayırlı olacaksa inşallah kabul olsun diyorum. |