![]() |
Acılı Soğanlı Ekmek (Pratik)
Acılı soğanlı ekmek
8 kişilik Malzemeler 2 adet ekmek hamuru 4 çorba kaşığı zeytinyağı Üzeri için: 1 çorba kaşığı acı biber salçası 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı kekik 1 adet soğan Yapılışı: Tavada rendelenmiş soğanları zeytinyağında 5 dakika kavurun. Üzerine salçayı, 1 çay bardağı suyu, kekik ve pul biberi ekleyip karıştırın. Sonra ocaktan alıp soğutun. Ekmek hamurunu 4 çorba kaşığı zeytinyağı ile elinizle açarak fırın kabına yayın. Üzerine soğanlı salçalı karışımı koyun ve 190 derecedeki fırında 15 dakika pişirip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.