![]() |
Domates Soslu Ve Kasarli Tavuk
oncelikle derin ve kapakli bir tavaya ihtiyaciniz olacak
3-4 dis sarmisagi dogramadan cok az zeytin yagi dokmus oldugunuz tavaniza alin tavuk snitzellerinizi tavaya dizin, sarimsaklar tavuklarin arasinda kalsin uzerlerine nane ,feslegen (basil),karabiber ve tuzunu serpip arkali onlu hafifce kizartin 1-2 su bardagi (tavanizin buyuklugune bagli) rende domates ,sulandirmis oldugunuz salca veya crushed tomatoes(ben onunla yapiyorum bulamayan arkadaslar icin diger secenekleri yazdim)tavuklarin uzerine bolca dokuyorum . bes dakika kadar hafif ateste kaynatin icindeki sarimsaklarida kasigin arkasiyla ezin her parca tavugun uzerine bir tutam rende kasar veya mozzarella koyup kapagini kapatin kasar eridiginde servise hazirdir... hep goz karari |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.