![]() |
Taze Fasulye
Taze Fasulye Tarifi - Taze Fasulye Nasıl Yapılır - Taze Fasulye Malzemeleri
Malzemeler 1 kg taze fasülye 2 soğan 2 domates 1 küp şeker 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı salça tuz-karabiber Hazırlanışı 1. Tencereye aldığımız sıvıyağın üzerine kırdığımız ya da dildiğimiz (Konya'da genelde böylesi tercih ediliyor) fasülyeleri ve küp küp doğranmış soğanları kavurmaya başlıyoruz. 2. Fasülyelerin rengi değişmeye başlayınca küp küp doğradığımız domatesleri, salçayı, tuzunu ve şekerini ekliyoruz. 3. Domatesle beraber de 4-5 dakika kavrulduktan sonra fasülyelerin üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip pişiriyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.