![]() |
Çiğ Balik
Malzemeler
* 400 gr levrek veya kefal * Tuz,karabiber * 1 tutam dereotu * 1 tutam maydanoz * 2 çorba kaşığı zeytinyağı * 5-6 adet limon Yapılışı Levreğin filetolarını çıkarın. Derisini alıp ince şeritler halinde kesin. 5-6 adet limon suyuna batırıp en az 2-3 saat bekletin. Servis yapacağınız zaman limon suyundan çıkarıp servis tabağına alın. Zeytinayğı, tuz, karabiber, ince kıyılmış maydanoz ve dereotu ilave ederek servis yapın. Hazırladığınız filetoları limon suyu içinde 1 hafta kadar buzdolabında muhafaza edip dilediğiniz zaman servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.