![]() |
pepecura
pepecura tatlısı - pepecura tatlisi - pepecura tatlisi nasıl yapılır - pepecura tatlısı tarifi
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg üzüm suyu: 3 kg.kırmızı üzüm (tanelenmiş), 1 çay bardağı su üzüm taneleri ve suyu 30 dk.pişirip, ezin. temiz bir mutfak tülbentinden geçirerek süzün. Malzemeler 2.5 lt.kırmızı üzüm suyu 2 su bardağı mısır unu 1 çorba kaşığı nişasta süslemek için ceviz taneleri Yapılısı mısır unu ve nişastayı karıştırın. 1,5 su bardağı üzüm suyunu mısır ununa karıştırarak katın. kalan üzüm suyunu kaynama noktasına getirin ve mısır unlu üzüm suyunu karıştırarak ilave edin. karıştırmaya devam ederek, muhallebi kıvamında koyulaşıncaya kadar pişirin. porsiyonluk kaplara dökün. soğuduktan sonra cevizle süsleyerek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.