![]() |
Milfoy Lokmalari
Malzemeler:
2 çorba kasigi sivi yag 1 adet sogan 1 adet domates 250 gr. kusbasi et 4 adet milföy 1 adet yumurta sarisi Tuz, karabiber Yapilisi: 1- Sivi yagi kizdirin. Soganlari yemeklik dograyin. Etle birlikte yagda çevirin. 2- Pembelesinceye basladiginda küp dogranmis domatesi ekleyin. Kapagini kapatip, suyunu çekmesini saglayin. 3- Hazirladiginiz harçs soguyunca milföy karelerini dörde bölün. Her karenin ortasina hazirladiginiz karisimdan koyun. 4- Köselerini bohça gibi üzerine katlayin. Yaglanmis teflon ya da cam tepsiye dizin. Üzerine çirpilmis yumurta sarisini sürüp, firina verin. 200 derecede üzeri kizarincaya kadar pisirin. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.