![]() |
Düğü Köftesi Çorbası
Malzeme:
1 su bardağı düğü (Buğday) 1 miktar tuz, 1 çay bardağı zeytinyağ 2 adet domates rendesi 4 adet sivri biber (ince kıyılmış) 1 adet yumurta 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı un, üzerine maydonoz Hazırlanışı: Düğü, tuz ve un hamur yapılır. Fındıktan biraz ufak elde yuvarlanır. Yağda kıyılmış biberler hafif kavrulur daha sonra domates rendesi ilave edilir, biraz çevrildikten sonra 1 yumurta kırılır ve karıştırılır ve üzerine kaynar su ilave edilir. Kaynayan suya hazırladığımız humurlar salınır. 10 dk. beraber pişirilir ve servise sunulur |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.