![]() |
Kremalı Turp Çorbası - Kremalı Turp Çorbası Tarifi
Kremalı Turp Çorbası - Kremalı Turp Çorbası Hazırlanışı
(Créme de radis) Hazırlık : 10 dak. Pişirme : 10 dak. Malzemeler : (4 kişi için) 2 demet Turp (yaprakları ile) 2 tane Pırasa ½ su bardağı Krema 4 su bardağı Tavuk Suyu 2 yemek kaşığı Zeytinyağı bir kaç sap kıyılmış Maydanoz, Tuz, Karabiber Hazırlanışı : Pırasa turp ve yapraklarını yıkayıp, ince ince kıyın ve hepsini zeytinyağında hafifçe sararana kadar çevirin. Üzerine sıcak tavuk suyunu ilave edin. 5 dakika kadar pişirin. Hepsini mikserden geçirin ve ince süzgeçte süzün. Tuzunu ve biberini koyup, ısıtın ve servisten önce kremayla karıştırın. Üzerini ince kıyılmış maydanoz ile süsleyin |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.