![]() |
Pide Hamuru ve Kıymalı Pide İçi
Pide Hamuru ve Kıymalı Pide İçi
kıymalı pide içi nasıl hazırlanır - kıymalı pide nasıl yapılır - kıymalı pide harcı tarifi Kıymalı iç harcı: 350 gr. kıyma 1 adet orta boy kuru soğan 2 adet domates Maydanoz Tuz,karabiber Pide Hamuru: 4-4,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 su bardağı yoğurt 1 çay kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz Yarım su bardağı sıvıyağ Yapılışı: Tüm kuru malzemeler karıştırın. Oda sıcaklığındaki sıvı malzemeleri ekleyerek yoğurma kabından kendini kurtaran bir hamur elde edinceye kadar karıştırmaya devam edin. Yoğurulup iyice toparlanan hamur yoğurma kabındayken mayalanması için üzerine nemli bir bez örtülerek boyutları 2 katına çıkana kadar bekleyin. Pideyi180 derece fırında kızarana kadar pişirin ve sıcakservis yapın. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.