![]() |
Karamelli Kayısı ve Vanilyalı Şeftali
Karamelli Kayısı ve Vanilyalı Şeftali 6 kişilik
Malzeme: 12 adet kayısı 6 adet nektarin 1 kahve fincanı pudra şekeri 100 gr tereyağ 1 kase labne peyniri 1-2 adet çubuk tarçın http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1278675938 Tarifi Fırını önceden 200 derecede ısıtın. Bölünmüş kayısıları ve nektarinleri ısıya dayanıklı iki ayrı fırın kabına alın. Her birine yaklaşık ikişer çay kaşığı pudraşekeri ekleyin. Daha sonra küçük küçük doğranmış tereyağ parçaları ve çubuk tarçınları üzerlerine ekleyin. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında meyveler hafif yumuşayana dek pişirin. Sunum için; labne peynirini çatal ya da çırpma teli ile çırparak kıvama getirin. Pişen nektarin ve kayısıları soslarıyla birlikte çukur bir servis tabağına alıp labne peyniri ile servis yapın.:orjinal: |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.