![]() |
Opal ~ Şarkı Sözleri
Opal ~ Esaretim
içini gördüğümde , içimden bişeyler koptu gitti hisettim .. topLamaya çalışsamda cesaretimi , biLiyorum esrarın benim esaretim .. seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim .. seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim .. benim esaretim , benim esaretim içini gördüğümde , içimden bişeyler koptu gitti hisettim .. topLamaya çalışsamda cesaretimi , biLiyorum esrarın benim esaretim .. seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim .. seninLe anLamLı bütün nedenLerim , biLiyorum esrarın benim esaretim .. benim esaretim , benim esaretim |
Opal ~ Şarkı Sözleri
opaL ~ git
uzun zaman oLdu , beynin dumana doydu .. saatLer suç ortağı , parçaLanır kristaLi .. buzdan kaLbinin , caddeLer suçLu , iki yüzLü .. yaşam kopana kadar , çaLan bi bant .. geriye saramazsın .. istersen hiçbirşey oLmamış gibi davran ama kendinden kaçamazsın .. o kadar kazık yedin , dişLerin sapasağLam .. soğuk vucudundan koparıp atamadığın tek organ .. masum görünür ufukLar eğer karadaysan .. açıLmayı göze aL , yada git buraLardan .. yaşam kopana kadar , çaLan bi bant .. geriye saramazsın .. istersen hiçbirşey oLmamış gibi davran ama kendinden kaçamazsın .. o kadar kazık yedin , dişLerin sapasağLam .. soğuk vucudundan koparıp atamadığın tek organ .. masum görünür ufukLar eğer karadaysan .. açıLmayı göze aL , yada git buraLardan .. |