![]() |
Ahmet Cankat - Urfalı Ahmet Cankat &Amp; Cemil Cankat 2011 Albümü Tanıtımı Ve İçeriği
Ahmet Cankat - Urfalı Ahmet Cankat & Cemil Cankat 2011 Albümü Tanıtımı ve içeriği
http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg 1. Urfalıyam Ezelden / Uşşak 2. Uzun Uzun Kamışlar / Uşşak 3. Pınara Varmadın Mı / Uşşak 4. Dolan Göz ( U.H ) / Uşşak 5. Seherde Uyandım Bülbül Sesi Var / Uşşak 6. Ayağına Geymiş Kara Yemeni / Hüseyni 7. Evlerinde Var Badiya / Hüseyni 8. Kalk Gidelim / Muhayyer 9. Makaram Sarı Bağlar / Hüseyni 10. Sabah İle Sabah İle / Hüseyni 11. Yara Bende ( U. H ) / Muhayyer 12. Pencereden Bakıyor / Hüseyni 13. Seherde Uyanıp Okşaran Seni / Hüseyni 14. Bağa Güller Açıyor / Hicaz 15. Ağlama Garip Ağlama ( U. H ) / Hicaz 16. Felek Hançerini Almış Eline / Hicaz 17. Bir Daha Sevmek Mi / Hüzzam 18. Uçun Kuşlar Uçun / Uşşak 19. Garibem Kimse Sormaz ( Gazel ) / Uşşak 20. Yağmur Yağar Göl Olur / Uşşak 21. Aşkı Bana Sen Öğrettin / Uşşak 22. Kalbimin Anahtarı ( Gazel ) / Uşşak 23. Seni Sevdim Pek Çok Sevdim |