![]() |
Taze Fasulyeli Tas Kebabı
Taze Fasulyeli Tas Kebabı 4 kişilik
Malzeme: 200 gram kuş başı et 500 gram taze fasulye 2 adet kırmızı biber 2 adet yeşil biber 10-12 adet arpacık soğan 10-12 adet kiraz domates 150 gram mantar 2 çorba kaşığı sıvı yağ http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1272443144 Tarifi Kuşbaşı eti karabiber ve tuzla ovun. Biberleri yıkayıp halka şeklinde doğrayın. Fasulyeleri ayıklayıp temizledikten sonra 3’e bölün. Mantarları yıkayıp iyice kuruladıktan sonra küp şeklinde doğrayın. Malzemeyi bir kaba alın. İçine kiraz domatesleri ve kabukları soyulmuş arpacık soğanları ekleyip sıvı yağ ile harmanlayın. Malzemeyi ısıya dayanıklı küçük kaselere eşit bir şekilde bölüştürün. Kaseleri tencereye ters şekilde yerleştirip kasenin yarısına gelecek kadar su ekleyin. Tencerenin kapağını kapayın. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Sıcak servis yapın. Aklınızda Bulunsun: Ağırlık olması amacıyla kasenin üstüne içi su dolu bir bardak yerleştirebilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.