![]() |
Patatesli Rozbif Tarifi
PATATESLİ ROZBİF
Malzemesi 2 yemek kaşığı Tamek Salçacık 400 gr. patates 450 gr. kırmızı dolmalık biber 50 gr. margarin 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz 400 gr. rozbif Tuz Karabiber Rozbifi düdüklü tencerede 2 su bardağı tuzlu su ile 40 dk. haşlayın. Suyunu süzgeçten geçirin. Patatesleri soyup, küp şeklinde doğrayın, tuzlu suda 20 dakika haşlayın. Biberleri küçük küçük doğrayın. Süzülmüş patatesleri ve biberleri yağda pembeleştirin. Tamek Salçacık ve 200 ml. et suyu ilave edip 5 dk. pişirin. Tuz ve karabiberlerle tatlandırın. Üzerine kıyılmış maydanoz serpiştirip rozbif ile servis yapın. |
Patatesli Rozbif Tarifi
güzele benziyor
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.