![]() |
Şişte Sebzeli Et Sarma Tarifi
Şişte Sebzeli Et Sarma Tarifi
4 kişilik Gerekli malzeme; 4 dilim biftek 2 kabak 2 salçalık kırmızıbiber 1 çay kaşığı kekik 2 çorba kaşığı sıvıyağ Tuz Karabiber 1. Kabakları temizleyip 2 parmak kalınlığında dilimleyin. Tuzlu suda 2 dakika haşlayıp süzün. Salçalık biberleri hafifçe közleyin. Soyup uzunlamasına 2 parmak kalınlığında kesin ve çekirdekli kısımlarını temizleyin. 2. Biftekleri 2 parmak kalınlığında şeritler halinde kesin. Her birinin üzerine 1 dilim salçalık biber ve bir dilim kabak yerleştirip rulo şeklinde sarın. Hazırladığınız ruloları çöp şişlere geçirerek dizin. Üzerlerine sıvıyağ sürüp kekik ve tuz serpin. Izgarada pişirin. Sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.