![]() |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
08.08.1977 Ankara doğumlu. Müziğe duyduğu ilgi nedeniyle küçük yaşlardan itibaren sahne hayatı ile tanıştı. Zaman ilerledikçe sesinin değerini fazlasıyla fark eden Sanatçı yakın dostlarının da teşviki ile albüm çıkartmaya karar verdi ve 1955 yılında 'Bu Sahilde' adlı albümünü çıkarttı Albümü ile aynı adı taşıyan parçası çok beğenildi ve bir anda top listelerinde 1. sıraya yerleşti. Başarısından dolayı aynı yıl Magazin Gazetecileri Derneğinin yılın Kadın sanatçısı ödülünü kazandı. Gün geçtikçe yıldızı parlayan Sanatçı 3 yıl aradan sonra 1998 yılında IDOBAY Müzik Yapım'a transfer oldu. 1999 yılında IDOBAY etiketi ile 'Seni Anan Benim için Doğurmuş' aldı albümünü çıkarttı. Albümü ile fırtınalar estiren Sanatçı özellikle albüm ile aynı ada taşıyan parçası sayesinde küçükten büyüğe herkesin sevgisini kazandı. Albümün başarısı nedeniyle Magazin Gazetecileri Derneği tarafından yılın kadın şarkıcısı seçildi ve aynı yıl Kral TV tarafından yılın kadın Sanatçısı ve 'Seni Anan Benim Için Doğurmuş' adlı parçası yılın şarkısı ödüllerini aldı. Albümünde bulunan 'O Beni Sırtımdan Vurdu' ve 'Yalan' adlı parçalarına da klip çeken Sanatçı aynı ilgiyi 2 parçasında da tekrar yaşadı. ITÜ Devlet Konservatuarı Türk Sanat Müziği bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Ebru YAŞAR yoğun çalışmalarının yanı sıra eğitimine devam ediyor. Şu sıralar yine IDOBAY etiketi ile yeni albüm çalışması içerisine giren Sanatçı önceki albümlerinde olduğu gibi son albümü ile de başarısından fazlasıyla söz ettirecek. Hobi: Arkadaşlarıyla zaman geçirmek Fobi: Nazardan korkuyor Burcu: Aslan |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Buralarda ben sensiz agliyorum diyorsun Bu günlerde bitecek aglama ne olursun 2x [Nakarat] x 2 Helalim bekleyecegim Seni hep sevecegim Bir ömür boyu sana Namusum diyecegim Yigit dönmez sözünden, ölürüm yar yüzünden Sen aklima gelince kan dökülür gözümden [Nakarat] x 2 |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Aklımda her halin Seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek İzlerin derin Ateşe atma Yalnız bırakma Seninle dolu Bu kalbi unutma Zehir oluyır geceler İnan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor Şuan inan ağlıyorum Seni çok seni çok seviyorum Kopamam senden Aşkından sevginden Bir allahım var İnan ki bir de sen Ateşe atma Yalnız bırakma Seninle dolu Bu kalbi unutma |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin olmadığın her yerde canım Yeşillenirim Yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim Bugün benim günüm gönlümce gezer eğlenirim Değerimi bilen usta ellerde elmas gibi işlenirim Hani ben çok tatlıydım Herkesten farklıydım Bunların hepsi yalan dediğinde inkar ettin Ama ben haklıydım Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin olmadığın her yerde canım Yeşillenirim Yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim Bugün benim günüm gönlümce gezer eğlenirim Değerimi bilen usta ellerde elmas gibi işlenirim |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Senden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, sonuna kadar Benim sevdam su damlası değil Yaz yağmuru değil, umman kadar Benim sevdam saman alevi değil Hercai aşk değil, ölene kadar |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Gitsem ayrı dert kalsam ayrı dert Sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum Gitsem ayrı dert kalsam ayrı dert Sensiz nasıl yaşanır Ayrılsak yanmaz mıyım?derbeder olmaz mıyım Yağmurlu akşamlarda camlarda kalmaz mıyım Ayrılsak yanmaz mıyım?derbeder olmaz mıyım Yağmurlu akşamlarda camlarda kalmaz mıyım Benimde kalbim yaralı çok Yastığımda saçının teli yok Bende unutmadım gülüm son şarkımızı Sandallara sordum seni postacılar bıktı benden Yarın sevgililer günü haberin olsun |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
sana deli oluyorum sorma hic utaniyorum kalbimin pesine düstüm ah asktan kaciyorum degermi degmezmi diye diye kendimi yaktim bile bile bunun günahi da ikimize olsun yalanini dolanini askta gercek olanini görmedim ne dileyim zarazi yanlari bana kiyanlari sevmedim ne diyeyim |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Geri gelmiyor giden günlerim Boşa ağlamak ümitlerle avunmak Çözüm değil bir vefasız için ömrüne kıymak Uğruna kul olmak Yalan yalan yalan yalan unuttum seni Yalan uykusuz geceler yalan çektiğim çileler Yalan kurduğum hayaller yalan unuttum seni Yalan ölümsüz sevgiler yalan ağlayan gözler Yalan söylediğim sözler yalan unuttum seni |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Bir sözüm vardir elbet Bu dünyada yasiyorsam Bir hakkim vardir benim Bende bir can tasiyorsam Herkese kismet Hana hep hizbet Yapan yapsin Giden gitsin Allahim sen yardim et Refrain: Uzun uzun geceler yanar Icinde firtinalar Kim bulmus kaybetmis Kismet bende ne arar |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Yine hüzün uğradı Gönlümün limanında Tutamadım kendimi Başladım ağlamaya Zoruma gidiyor Sormayın onu bana O benim dünyamdı Ufacık odamda Şimdi ellerim titriyor Yanlızlığın kollarında Deli yangın başlıyor Adını her andığımda O beni sırtımdan vurdu Düşmanıma gitti yar oldu Sormayın onu bana O benim sebebim oldu Yine karanlık oldu Gündüzün ortasında Uyku nedir unuttu Gözlerim en sonunda |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
belkide yatak dösek düsürecek bu ayrilik beni belkide suya sele sürüyecek bu yokluk beni ne bileyim dayanirmiyim gidersen yasarmiyim baska seven koyar miyim yerine hasrete alisir miyim sensizde yasarmiyim baska seven koyar miyim yerine sevemem allahim kendimi yokladim aklimi zorladim gitme --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
kimin yanina kalmis kar saydiklarin kim mutlu olmus mutsuz ederek yarinlar cok güzel olur diyerek ümitlerle hasretlerle kaldin birtek seninde allahin vardi benimde allahim var bana verdigin zarar hangi kitaba sigar |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Aşkın ateşine dağlar dayanmaz Aşkı bilmeyenler gönülden yanmaz Aşk bir hastalıktır tabip anlamaz Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş canım Geçen ömür geçip gitsin ne çıkar Aşk olmazsa insan hayattan bıkar Aşk insanı can evinden yakalar Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş canım Aşkın ateşine dağlar dayanmaz Aşkı bilmeyenler gönülden yanmaz Aşk bir hastalıktır tabip anlamaz Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş canım Geçen ömür geçip gitsin ne çıkar Aşk olmazsa insan hayattan bıkar Aşk insanı can evinden yakalar Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş canım |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
sen kimseyi sevemezsin sevmeyeceksin sevmeyeceksin rüzgarlarin önünde kuru bir yaprak gibi sürüklenecek sürükleneceksin sefkat nedir ask nedir ömrünce bunu bilmeyeceksin rüzgarlarin önünde kuru bir yaprak gibi sürüklenecek sürükleneceksin |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Sen Tanrı�sın affedersin bağışlarsın kulum dersin Sen Tanrı�sın affedersin bağışlarsın kulum dersin Neler çektim sen bilirsin Sen affetsen ben affetmem..sen affetsen ben affetmem Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Ağlatıpta gülenleri terkedipte gidenleri sevilip sevmeyenleri Sen affetsen ben affetmem Ağlatıpta gülenleri terkedipte gidenleri sevilip sevmeyenleri Sen affetsen ben affetmem Ümidimi kıranları bu dünyayı yakanları Ümidimi kıranları bu dünyayı yakanları Dar günde bırakanları Sen affetsen ben affetmem..sen affetsen ben affetmem Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem!.. |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Gözlerimde hayalin yağmur bulutu Senden başka bir şey için ağlamıyorum İhanetini benden gayrı herkes unuttu Eksiğim neydi başkasından bilemiyorum Şimdi mutlu oldun mu Söyle dengini buldun mu Onada benim gibi Sevgi nedir diye sordun mu O değil seni ben hak ediyorum O değil seni menfaatsiz ben seviyorum Baktığın o gözlerde ihanet dolu Geç olmadan anlamanı çok istiyorum Beni vurup seni saran Dikenli kolu, hançerini saplamadan Gör istiyorum |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
gün oldu harman oldu hasretinle savruldum senin icin yandim durdum yar yar bir vardin vir yok oldun, dün benimkin kimin oldun, kuslar gibi kayboldun yar yar [Nakarat] kuslar ötün gayri, yar sesimi duyamaz vay vay yollar bitin gayri, yar gözümde tüter oldu vay vay dört duvar dört bir yanim, ah zindanim ah yasagim hasretinle yanar canim yar yar bir vardin, bir yok oldun, dün benimdin kimin oldun kuslar gibi kayboldun yar yar |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Sana inandim,sana güvendim, yillarca sustum,seni dinledim! Utandim senden hic aglamadim, cekindim senden hic aglamadim! Derdimi sana anlatamadim, askimi sana anlatamadim! Rüyalarda hep aglasam,islak kalsa iki gözüm Yüzüme bir kötü baksan yine sana üzülürüm! Yaralandim yüregimden,gülmeyecek artik yüzüm, cekip gitsem buralardan cildirmadan Karagözlüm! Sorma halimi,delice sevdim! Sevildim sandim,sana yenildim! Göremez oldum,sende,ne diye su kapkara günler senden hediye! Tükendi ömrüm yar diye,diye tükendi ömrüm ask diye,diye! Rüyalarda hep aglasam,islak kalsa iki gözüm, yüzüme bir kötü baksan,yine sana üzülürüm! Yaralandm yüregimden,gülmeyecek artik yüzüm, cekip gitsem buralardan,cildirmadan Karagözlüm! Rüyalarda hep aglasam,islak kalsa iki gözüm, yüzüme bir kötü baksan,yine sana üzülürüm! Yaralandm yüregimden,gülmeyecek artik yüzüm, cekip gitsem buralardan,cildirmadan Karagözlüm! |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Sonu yok bilirim Anladım kaderim Alnıma yazılmış Neyleyim Bir başına Gel de dayan yüreğim Derde dert eklenir Ben çekerim Aşk; Tek kelime Yar; Binbir hece Aşk bir anda bitse bile Yar bir ömür ah yüreğimde Bu nasıl sevdaymış bitmedi Her gün öldürüyor Öyle çok sevdim seni Herkes biliyor Yar bırakıp gidişin beni Öyle kahrediyor Her gece gönlüme yine Hasretin vuruyor |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Gözlerimden kiskanirken Yaptiklarin ismi yani Ele güne rezil ettin Hadi bir de öldür bari Aman canim dikkat biraz Hallerini aklim almaz Bunlar bana uyar sanma Bundan böyle sansin olmaz Seni gidi capkin kahrolasi Basima da sardin ask belasi Cirani da yaktim tam sirasi Seni beni bilmez hain yar |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Hiç Bitmez Sandiklarim Geride Kaldi Ne Günler Ne Geceler Ahimi Aldi Yasanmis Acilarim Geçmiste Kaldi Bir Umut Bir Avuntu Gönlümü Çaldi Yilmadim Tükense Ümitler Yorulmadim Yorulsa Yüregim Saymadim Gün Oldu Seneler Sensin Hasretim Gelecegim Yanina Az Kaldi Saracagim Canima Askini Sayili Gün Bilirim Zor Geçer Ver Allahim Ver Sabrini --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
yerimde olmak istemezdin düsün nasil üzüldügümü icim kan agliyorken herkeze güclü gibi göründügümü yerimde olmak istemezdin düsün nasil üzüldügümü icim kan agliyorken herkeze mutlu gibi göründügümü ben aglarken sen mutlu olabilecek misin uyuyabilecekmisin ellerin koynunda hicbir ser yok hicbir iz yok bizden unutabilecek misin gercekten gel neredeysen gel yapamiyorum gel aynada kendime bakamiyorum gel neredeysen gel yapamiyorum gel aynada kendime bakamiyorum |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
yalanlarla ne gecti eline söyle bende bileyim bu askta bir hatali varsa cezami kes cekeyim sevmek güvenmekti benim icin sevmek inanmakti sana simdi sen yoksun ardimda akan gözyaslarim var bana daha dürüst olabilirdin seni öylede sevebilirdim sevmek aldanmakmis meger aldandim ne diyeyim |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Sahte aşklar fayda etmez Ah derdin bitmez Hasretinle yaşanmıyor Deli gönlüm bilmez Her gün dünden beter oldum Aşkınla sararıpta soldum Son kez döneceksin sandım Yollara daldım Değmez değmez gönlüm Sahte aşklara değmez Sevmez sevmez gönlüm Bir daha sevmez |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
gittin de ardindan cöktüm zannetme bedenim ayakta bak yine sensiz herzaman yeterim kendi kendime daglarda kimsesiz daglarda sessiz herzaman yeterim kendi kendime daglarda kimsesiz daglarda sessiz Refrain: yikilmam yok olmam sen yoksun diye aglamam hayalin karsimda diye egilmem önünde cok sevdim diye daglarda kimsesiz daglarda sessiz yasarim basim dik gönlüm yarali kalbim sendesede olmam orali sevdasi basimda kara dumanli daglarda kimsesiz daglarda sessiz sevdasi basimda kara dumanli daglarda kimsesiz daglarda sessiz Refrain: yikilmam yok olmam sen yoksun diye aglamam hayalin karsimda diye egilmem önünde cok sevdim diye daglarda kimsesiz daglarda sessiz |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Her önüne çıkanı benim gibi dost sanma Bana yaptıkların yanına kalır sanma Kalmadı bitti bak sabrım Bunca zaman zor katlandım Sen kurtar beni allahım Elinde oyuncak oldu aşkım Yar bırak yakamı bulayım tadımı Bu aşk inadı yakıyor canımı |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Bu gün beni unut yarın geçmişini Ne kalır geriye söyle aşkın bittimi Hep dertlerin bana sevgiler sana Az verdin çok aldın aşkı harca kana kana Bu gün beni aramadın yaralarımı saramadın Çok vaatler verdin ama derde derman olamadın |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Yoksun sen yanımda Bu sahil bahçesinde Arıyorum her yerde Duvardaki resimlerde Sen kendi dünyanda Ah pembe düşlerinde Bense bu sahilin En ıssız köşesinde Bu sahilde bu sahilde Arıyorum bu sahilde Bu limanda, bu limanda Bekliyorum bu limanda Geçmiyor günler, bitmez geceler Gönlüm seni özler Dilim heceler Aşkının ateşi söndü kalbimde Solmuş bir yaprağım Şimdi bahçede Alamadın aşkımı Verdiğim o yerde Affetsemde seni ben Aşkım döndü gazele Bu sahilde bu sahilde Arıyorum bu sahilde Bu limanda, bu limanda Bekliyorum bu limanda |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Sanma Beni Sakın Kız Kurusu Eğri Çıkıyor En Doğrusu Pastane Diyerek Gittiğim Yerler Ya Yıldız Parkı Ya Beykoz Korusu. Birine Heves Etsem Evlenelim Desem Yan Çiziyorlar Pes Doğrusu. Beni Ne Doktorlar Ne Mühendistler İstedi Gülüm Ama Gönül Aşk İster, Beni Alacaksan Benim Olacaksan Bana Para Değil Koçum Mutluluk Göster... |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
dualarınla yaşamadım ki bedduanla nasıl öleyim senden bir hayır göremesem de değişirsin bir gün bunu bileyim sevdim seni pişman değilim ben sana yarim düşman değilim söyle söyle aşkım duyayım seviyor musun anlat ki bileyim bana birşeyler söyle "seni seviyorum" de "seni öpüyorum" de ne bileyim "aşkımsın" de duymadığım sözler söyle artık bana "canım" de "hayatımın anlamı" de beni mutlu et sevdim seni pişman değilim ben sana yarim düşman değilim söyle söyle aşkım duyayım seviyor musun anlat ki bileyim bana birşeyler söyle seni seviyorum de seni özlüyorum de ne bileyim aşkımsın de duymadığım sözler söyle artık bana canım de hayatımın anlamı de beni mutlu et bana birşeyler söyle seni seviyorum de seni öpüyorum de ne bileyim aşkımsın de duymadığım sözler söyle |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Düştük kalktık çoğu zaman Geldik buraya kadar Şartlar neolursa olsun Sevdik sonuna kadar Şaştım kaldım bu işe Aklım ermedi Saygısızlık diz boyu Hiç sonu gelmedi Aşkımız buraya kadar ah Aşkımız buraya kadar Yükseklerden uçsanda Bana hava atsanda Hatta kapris yapsanda Bitti buraya kadar Kaf dağını açsanda Destanlar yazsanda Artık sabrım kalmadı --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
Yanmasini bildin narina kül olmasinida bilirim yar diye bastim bagrima sikayetcide hic degilim seviyorum seni seni seviyorum icim gidiyor sana üstüne titriyorum askin atesten gömlek olsada yine yine yine yine yine giyecegim bedeli kara zindan deseler bile girecegim yan dedigin sey senden ibaret yani kisaca sana emanet leylayla mecnundan dahada beterim ölürsem hakkini bana helal et seviyorum seni seni seviyorum icim gidiyor sana üstüne titriyorum askin atesten gömlek olsada yine yine yine yine yine giyecegim bedeli kara zindan deseler bile girecegim |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri
İste benim ask kurallarim Yuregim korpecik uzme adamim İcimde hala o nun yangini var Bulutlar cagirir sondurme adamim Sen adamim bakma oyle Sileceksen beni bir kalemde Ellerin oksamasin Saclarima ak dusecekse Belki hala derinlerde Bir kor var yuregimde Yinede gozlerime bakma Yabana atma kanayan kalbimle Adamim Soylemedim ask kurallarim Gecici bir kanim acimasin adamim Yuregimde hem ates hem yagmur tasirsin Serseri ruzgar gibimisin adamim Bak hani var ya Ben neyim be Haykiriyor gozlerimde Vurdular beni ansizin O toylu gunlerimde Sen adamim bakma oyle Sileceksen beni bir kalemde Ellerin oksamasin Saclarima ak duseceksesen adamim bakma oyle Sileceksen beni bir kalemde Ellerin oksamasin Saclarima ak dusecekse Belki hala derinlerde Bir kor var yuregimde Yinede gozlerime bakma yabana Atma kanayan kalbimle Adamim |