![]() |
Smash'a Uyarıdır...
Bu resim Smash'a sadece uyarıdır.
Benimle uğraşmasın diye. Yok inat ederse olacaklardan ben sorumlu değilim, her türlü kılığa sokabilirim onu. |
Smash'a Uyarıdır...
Bu ne yahu??
Sen resmen adamın kafasına sıkıp Bak koçum bu bir ikazdır bir daha olursa ayaklarına sıkarım demişsin.. ..... |
Smash'a Uyarıdır...
Oyyy Smash o burun ne öyle arı sokmuş gibi Yanakların da Heidinin yanakları gibi olmuş, al al..
Gözlüklerinde güneşten erimişmi ne? Kork sen Smy'den kork. Kolaysa bundan sonra albümümüzdeki fotoları ekle. Ellerine sağlık Smy, süpersin |
Smash'a Uyarıdır...
Ben smash ın kendi fotoğrafını biliyorum...
Bu foto kendilerine ait dimi... Yakışıklı çıkmış... Yanaklarının al al olması sanırım havanın soğukluğundan... |
Smash'a Uyarıdır...
Uyarayım dedim. Bir sonraki fotoda Okşan bile olabilir.
|
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Bu resim Smash'a sadece uyarıdır. Benimle uğraşmasın diye. Yok inat ederse olacaklardan ben sorumlu değilim, her türlü kılığa sokabilirim onu. Hiç sanmıyorum smyrna |
Smash'a Uyarıdır...
Smash, Friday'ın sana bi gıcığımı var bana gaz veriyor habire.
|
Smash'a Uyarıdır...
Hadi smy kim tutar seni
İNTİKAMM Gaz yeterlimi acaba |
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Smash, Friday'ın sana bi gıcığımı var bana gaz veriyor habire. yooo yok öyle bi şey ,nereden çıkardın onu |
Smash'a Uyarıdır...
saçlarıda boya smas ın..lacivert..
|
Smash'a Uyarıdır...
.. şu fotoşopu kullanmasını bi bilsem . var mı bi gönüllü bana öğretebilirmi .
|
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth şu fotoşopu kullanmasını bi bilsem var mı bi gönüllü bana öğretebilirmi Ben öğretirdim hatta yardım ederdim amma sen çoktan kaybettin hakkını , smyrna ya yardım edecem ben , şu fotonun orjinalini bir alim yandın sen |
Smash'a Uyarıdır...
Bende kendi çabamla yaparım
|
Smash'a Uyarıdır...
aman yarabbim bu nasıl bir fotoğraf smy smy benimde fotoğrafımı yamult nolur bacum çok beğendim
|
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Pitsy aman yarabbim bu nasıl bir fotoğraf smy smy benimde fotoğrafımı yamult nolur bacum çok beğendim çok begendin fotoyu dimi |
Smash'a Uyarıdır...
evet çok bayıldım
|
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth şu fotoşopu kullanmasını bi bilsem var mı bi gönüllü bana öğretebilirmi ben yardım edebilirim smash sen yeterki arkadaşların orjinal fotolaını al tam destek arkandayım : |
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Mestra ben yardım edebilirim smash sen yeterki arkadaşların orjinal fotolaını al tam destek arkandayım : Var 1-2 kişi face de saol o zaman birlik olalım |
Smash'a Uyarıdır...
Olalım tabi şimdi kaldırırlar resimlerini sen hemen (ç)al resimleri ordan haha yandınız artık kurtulamazsınız elimizden
|
Smash'a Uyarıdır...
Mestra kişisi.... Sen Smashın kimden bahsettiğini biliyosundur umarım.
Eğer benim bir tek resmimle oynayın bak ne yapıyorum ikinizi de. |
Smash'a Uyarıdır...
enem korktum ben
|
Smash'a Uyarıdır...
Ablacım şey kem küm.. Smash şimdi eli sopalı ablalar buraya yoğunlaşmadan topuklayalım yoksa valla topuklayacak topuk kalmayacak
|
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Mestra kişisi.... Sen Smashın kimden bahsettiğini biliyosundur umarım. Eğer benim bir tek resmimle oynayın bak ne yapıyorum ikinizi de. Yazık Mestra daha kimle uğraştığını bilmiyor çokta genç halbuki Mestra senin fotoları (ç)almak için uğraşmaya da gerek yok burda var nasılsa Bu arada hatırlatayım smyrna photoshop erbabıdır kendisi, bende uzun yıllar kullandım |
Smash'a Uyarıdır...
Sanaloji bende sana hatırlatayım. Mestra da grafikle uğraşıyor. Onunda Photoshop bilgisi vardır.
|
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Sanaloji bende sana hatırlatayım. Mestra da grafikle uğraşıyor. Onunda Photoshop bilgisi vardır. Biliyorumm |
Smash'a Uyarıdır...
Sanaloji bende hatırlatayım ben Smyrna nın kardeşiyim ablalar kardeşlerine kısmazlar dimi Smy
resmime de izin verdim isteyen istediğini yapabilir |
Smash'a Uyarıdır...
Aferin. Ablan olduğumu unutmamışsın.
|
Smash'a Uyarıdır...
bir an bile aklımdan çıkmıyor hele bugünki tehtidten sonra hiiiiiiç unutmam
Sanaloji hatırlatmalar için teşekkürler |
Smash'a Uyarıdır...
Hee tekmi kaldık yine
|
Smash'a Uyarıdır...
Smy hariç herkese yapabiliriz aklımı peynir ekmeklen yemedim daha
|
Smash'a Uyarıdır...
Dogru bende yapamam smy paralar beni
|
Smash'a Uyarıdır...
En iyisi denk duralım etliye sütlüye karışmayalım dayaktan yırtalım
|
Smash'a Uyarıdır...
Smash'in hangi caga ait fotosu bu smyrna? Ilk cag, ortacag?
|
Smash'a Uyarıdır...
Sanırsam Buzul Çağ
|
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth Sanırsam Buzul Çağ şaşmadım.. |
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi nur@n şaşmadım.. Gel nuran sanada yer var |
Smash'a Uyarıdır...
Almiimmm...Alana da mani olmiimmm..
|
Smash'a Uyarıdır...
Çok yakışıklı çıkmışın smash...
|
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi nur@n Almiimmm...Alana da mani olmiimmm.. Al al olmaz bi tane resim yakışır sana |
Smash'a Uyarıdır...
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Çok yakışıklı çıkmışın smash... Tabikii benim bu resmime bakarken iyi düşünün bilgisayarınızın camı çatlayabilir |