ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Dünya (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=404)
-   -   Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=30999)

Ergenekon 11-12-2007 02:06 PM

Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi

2007 Miss Earth Kanadalı Güzel Jessika Trisko seçildi. Venezuelalı güzel de Su kraliçesi oldu.

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/1..._secildi/1.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/1..._secildi/2.jpg

RaHaTSiZ 11-12-2007 02:08 PM

Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi

~~ Bu/bunlar mı güzel :sm_upset: ~~

Ergenekon 11-12-2007 02:12 PM

Alıntı:

RaHaTSiZ tafarından gönderildi (Mesaj 157428)
~~ Bu/bunlar mı güzel :sm_upset: ~~

valla size de ne güzel beğendirebildik ne fotoğraf. Dünya güzeli bu, dünyanın seçme fotoğraflarını koyuyorum eee ben de çekerim, güzel koyuyoruz ben daha güzelim,
öyle seçmişler rahatsız jürinin suçu:)

RaHaTSiZ 11-12-2007 02:15 PM

:Green_Colorz_PDT_01 ~~ Yahu yalan mı ? Güzel değiller işte ben bi alıcı gözüyle bakıyım dedim ama yok malesef :Green_Colorz_PDT_01 jüriye beni seçsinlerde dünyanın gözü gönlü açılsın :Green_Colorz_PDT_01 ~~

Ergenekon 11-12-2007 02:17 PM

Alıntı:

RaHaTSiZ tafarından gönderildi (Mesaj 157430)
:Green_Colorz_PDT_01 ~~ Yahu yalan mı ? Güzel değiller işte ben bi alıcı gözüyle bakıyım dedim ama yok malesef :Green_Colorz_PDT_01 jüriye beni seçsinlerde dünyanın gözü gönlü açılsın :Green_Colorz_PDT_01 ~~

:)))))
teşekkürler...

okaliptus 11-12-2007 02:18 PM

Alıntı:

Ergenekon tafarından gönderildi (Mesaj 157429)
valla size de ne güzel beğendirebildik ne fotoğraf. Dünya güzeli bu, dünyanın seçme fotoğraflarını koyuyorum eee ben de çekerim, güzel koyuyoruz ben daha güzelim,
öyle seçmişler rahatsız jürinin suçu:)

güzellik göreceli bi kavram, kişiden kişiye değişir, rahatsız gibi bana da öle aman aman bi güzelliği varmıs gibi gelmedi açıkcası

resim cekme konusuna gelince:D sizi rahatsız etmiş olsa da ben kendimden eminim, ne kadar secme fotograflar desenizde kesinlikle hepsi poz vermiş gibi duruyo,hiç dogal değiller.. ben maça gitsem bin kat guzellerini cekerim, hemde yurdumun insanlarınının güzelim tepkilerini :D :D

ha bu arada fotograf cekip foruma eklemeyi düşünmüyorum, cunku eminim ki kadraj netlik teknik vs ile ilgili bin turlu agır eleştiri yapacaksınız :D :D

size bu fırsatı verecegimi düşünmüyorsunuzdur eminim :D:D:D:D:D:D

RaHaTSiZ 11-12-2007 02:20 PM

Alıntı:

Ergenekon tafarından gönderildi (Mesaj 157432)
:)))))
teşekkürler...

~~ Ben teşekkür ederim :) ~~

puslu 11-12-2007 02:24 PM

Rahatsız seninki sakın kedi erişemediğine olmasın:Green_Colorz_PDT_01

RaHaTSiZ 11-12-2007 02:31 PM

Alıntı:

puslu tafarından gönderildi (Mesaj 157437)
Rahatsız seninki sakın kedi erişemediğine olmasın:Green_Colorz_PDT_01

~~ :)) Yok bea :)) Görünen köy kılavuz istemezmiş,güzel falan değiller işte, bu jüri ile güzelik anlayaşımız zıt herhalde. :) Benim erişemiyeceğim şey yoktur meraklandırmayım kimseyi :sm_wink: ~~

mate 11-12-2007 08:22 PM

Alıntı:

RaHaTSiZ tafarından gönderildi (Mesaj 157439)
~~ :)) Yok bea :)) Görünen köy kılavuz istemezmiş,güzel falan değiller işte, bu jüri ile güzelik anlayaşımız zıt herhalde. :) Benim erişemiyeceğim şey yoktur meraklandırmayım kimseyi :sm_wink: ~~

güzel ~ erişememek ~ rahatsız :sm_upset:
Onun gönlünün temizliği ruhunun güzellliği her kapıyı açar ablacım :sm_wink:
Gerçekten şu sanal alemde tanıdığım en özüde yazdığıda bir insanlardan :sm_wink:

Bu arada itiraf etmeliyim ben onlardan daha güzelim kibir değil gerçeklik :sm_wink: :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_37

puslu 11-12-2007 08:44 PM

bu kelimeler bana sanıyorum mate rahatsız benimde sevdiğim bir kardeşim ayrıca rahatsızın kendini savunmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum benim şakam ona.
Ayrıca gerçekten güzel bir genç kızsın Allah sahibine bağışlasın.. Tüm iyi dileklerim sizlerle...

RaHaTSiZ 11-12-2007 08:56 PM

Alıntı:

mate tafarından gönderildi (Mesaj 157498)
güzel ~ erişememek ~ rahatsız :sm_upset:
Onun gönlünün temizliği ruhunun güzellliği her kapıyı açar ablacım :sm_wink:
Gerçekten şu sanal alemde tanıdığım en özüde yazdığıda bir insanlardan :sm_wink:

Bu arada itiraf etmeliyim ben onlardan daha güzelim kibir değil gerçeklik :sm_wink: :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_37

Alıntı:

puslu tafarından gönderildi (Mesaj 157504)
bu kelimeler bana sanıyorum mate rahatsız benimde sevdiğim bir kardeşim ayrıca rahatsızın kendini savunmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum benim şakam ona.
Ayrıca gerçekten güzel bir genç kızsın Allah sahibine bağışlasın.. Tüm iyi dileklerim sizlerle...

~~ Toprakım teşekkür ederim :sm_wink: Senin için yorum yapmaya zaten gerek yok tüm saflığınla ortadasın papatya gibi :=) puslu yanlış anlaşılmalar her zaman kötü sonuçlar doğurur, mate beni korumak değil naçizane bir yorum yapmıştır, dediğin gibi benim zaten korunmaya ihtiyacımda yoktur. İkinizde sevilen ve değerli insanlarsınız relax pls... ~~

mate 11-12-2007 08:57 PM

est. ablacım yanlış anlaşılma olmasın ben sadece mizansenin ciddi yönünü onaylamak amacıyla nacizane bir övgüde bulundum yoksa rahatsızı savunmak ne haddime :sm_wink:

Bu arada güzel olduğum sadece bir şakaydı espri niyetine yazmıştım insanın gönlü güzel olsun önemli olan o .

İyi dileklerin için teşekkür ederim ablacım aynı temenniler benden sana
:sm_wink:

puslu 11-12-2007 09:07 PM

ben zaten çok sakinim rahatsız "forum" kelimesinin anlamı karşılıklı fikir tartışması münazaradır elbette... Ben açıkcası bu sitede değirsiz tabir edebileceğim biri ile karşılaşmadım tesadüfen hata ile giren kişilerde zaten beklentilerini bulamayacaklarından terk etmek zorunda kalacaklardır. Ben burdaki herkesi gerçekten kardeşim görerek şaka yapmışımdır. Sana gelince mate ben gerçek fikrimi söyledim resmini gördüm çok tatlı cidden güzel bir genç kızsın tüm güzellikler sizlerle olsun...

_SiYaH_ 11-12-2007 09:08 PM

:sm_upset: çokda gzl deiller ya ... paylaşım için tşklr ...

RaHaTSiZ 11-12-2007 09:13 PM

Alıntı:

puslu tafarından gönderildi (Mesaj 157523)
ben zaten çok sakinim rahatsız "forum" kelimesinin anlamı karşılıklı fikir tartışması münazaradır elbette... Ben açıkcası bu sitede değirsiz tabir edebileceğim biri ile karşılaşmadım tesadüfen hata ile giren kişilerde zaten beklentilerini bulamayacaklarından terk etmek zorunda kalacaklardır. Ben burdaki herkesi gerçekten kardeşim görerek şaka yapmışımdır. Sana gelince mate ben gerçek fikrimi söyledim resmini gördüm çok tatlı cidden güzel bir genç kızsın tüm güzellikler sizlerle olsun...

~~ Peki öyle olsun :) Teşekkürler. ~~