![]() |
atlarımmm ne güsel adrenalin olurr
birini öldürür müsün |
hımm katil değilim valla duruma ve şartlara bağlı ama zor...
3 gün aç kalabilirmisin.. |
hiçç kimsee kusuraaa bakmasınn aç kalamamm
uykusuz kalabilir misin 4 gün |
Efet. kalırımmmmmmmm abartmak gibi olmasın 15 güne kadar yolu varr abarttım amma yafff.11 GÜN uyumadıımı bilirim..
Denize 25 metre yüksekten atlayabilirmisin? |
yüksekten atladım ama 25 m bilmem çıkıp bakmak lazım :)
biri için canını verirmisin.. |
edd yaparm
bırı ıcın cehenneme gıdermsn? |
aa ne münasebet.tabıkıde gitmem:))
yoldan geçen herhangi bir genç kıza laf atıldığını duydun atanı liğme liğme yaparmısın yada uyarırmısın |
Banane yafff kızda biraz dikkatli olsun laf atılan kız zati oynaktır ki laf atılıodur...
Bak şimdi anladımla,anlamadım yolda gidiolarmış.Anladım çukura düşmüş geriye kim kalmış.. |
anlamadım kalmış :):):)
sevgilin denize düştü hem de -18 derece de...arkasından atlar mısın |
hiç bakmadan atlarım .....
*****50ytl versem en sewmediğin hayvanı öpermisi???******** |
Öperim..............
Tren yolunun kenarında yürüosun ve rayların üzerinde bir yavru kedi var bi trende ona doğru yaklaşıo aralarında 10-15 metre bişi var..Bu durum karsısında kedii kurtarmayamı çalışırsın yoksam ezilmesine izinmi verirsin? |
malesef ezilmesine izin veririm bu tehlikeyi göze alamam
tanımadığın böbrek hastası birine böbreğini verir misin |
uyusuosa neden olmasın.....
Heyecan olsun die 200 metrelik bi ağaca tırmanırmısın.. |
uyusuosa neden olmasın.....
Heyecan olsun die 200 metrelik bi ağaca tırmanırmısın.. |
hayır
can sıkıntısna birisiyle kavga edermısın |
Hayır,
birisini seviyosun ama karşılıksız ve o sevdiğinide hergün başkasıyla görüyosun...Oçıktığı kişiyi dövmen için 500 ytl verseler dövermisin?Ama bu kavgadan sonra sevdiğin kişinin asla senle muhattab olmayacağını düşün????????????????? |
500 ytl ii para olur yafff...
Sevgilinle yolda gidiosun senden güçlü kuvvetli bay-bayan biri sevdiine laf atiii...Bu durum karşısında dayak yiyeceini bile bile üstüne saldırırmısın yoksam başını eger sevdiini alır yanına ufaktan yol mu alırsın?? |
ne saldırırım ne yol alırım en azından attığı lafın altında kalmayacak bi laf söölerim...
tanımadığın birinin paraya çok ihtityacı var...ihtiyacı olan parayı bulmazsa çok kötü olacak....o kişiye bir aylık maaşını verir misin? |
Bir maaşmı sadece para köpei olsun onun yafff...
Yüzünü görmesede sesini duymasada biri sana aşık oluo ve bunu sana sölüo bunun karşılıında ne yaparsın...Hadi işinemi dersin yoksa düşünürmüsün?? |
hadi işine derim...
sana 500 ytl versem dudağına kırmızı ruj sürüp bi gün ööle gezer misin :) |
sen bi gönder önce ben gezerim bi ara...
Tatilde kaçamak yaparmısın?? |
kaçamağa bağlı :)
sen tatilde kaçamak yapar mısın? |
Hayır genellikle inşaatta demir yontarım...
Yağmurlu bi hava ıssıza yakın bi durmda olan bi yerdesin çevrendede sana bakan bir kaç göz var ve yanına bi araba yanaşıo buyrun bay-bayan sizi evinize bırakaım dıo...Binermisin-beklermisin |
Tabiki binmem....
Çıktığın biri var ve birbirinize çok bağlısınız...Ve bir gün karşına çok güzel bi kız çıkıyo ve seni sevdiğini söylüyo naparsın? |
billmiommm oofffhhhhh :(((
aynı seyy bashımdan gechtii gbii ama sdece yakıshıqllııa baqmam ;) sewdiin biri icin okullu bıraqırmsın |
Eğer hayatımı o şekilde idame ettirebileceksem olur, ama bunu benden kendisi istiyorsa beni sevmediğine karar verip sevmekten vazgeçerim...
Suç dünyasına bir şekilde girmişsin ve Büyük Adamlar'dan biri yakaladı seni. İhanet mi edersin ihanet edilmeyi mi beklersin? |
bisshii beqllemem
kndii billdiimi yaparımm ama ihaneth edillmeqtense ihaneth ederimm..... dostuna pcni 3 günllüüne werirmsinn |
ihanet edilmeyi beklerim bende insanları satacak yürek yok...
Bir suç işledin ve tutukandın sana diğer arkadaşlarının yerlerini söylemek için baskı yapıyolar ama arkadaşların içinde candan bir dostu var naparsın?? |
Alıntı:
snn satmadıın insanllar gün gellir snii satar dikkath eth ;) dostumm ollmasa bille yerllerini söllemem bunu asslla we asslla yaphmam.... cebindki son paranı dilenciye werirmsin |
İkinize bir cevap vereyim:
Evet pc yi üç günlüğüne veririm. Eğer yediğimiz halt başka birine zarar vermişse isimleri veririm ama kimseye zarar gelmemişse :)) Ölümden de, can acısından da korkmayan birine istediğin kadar işkence edebilirsin... İşkence etmek mi, işkenceye maruz kalmak mı? |
işkenceye maruz kalmak,en sevmediğim şey işkence yapılamsı ben yapamayacağıma göre diğer seççenek otomatikmen devreye giriyor:)
Arkadaşının sana çok büyük bir ihanetini görüdn ama affedilecek gibi değil ne yaparsın?? |
bu da bashımdan gechtii
walla zmana bıraqırımmm üüsüllsem de peq bishi farkethmio chünqüü :( aa illedee affederimm onu hrallde yaahh kin tuthmam bn ...... dostun esrar werse ichermsinn |
"Hayatında kaybedecek daha iyi arkadaşlar bulman dileğimle" der ve ondan yüz çeviririm.
Dostların köşebaşında saç başa, tekme tokat kavgya girmişler. Polis mi çağırırsın kavgaya mı girersin? |
hmmM kawgaa girerimm sonunda muthllaqa usslascaqllardır
dostun ichin tüm arkillerinden wassgechermsin |
bessraa benden hemen önce yazmışsın;
hayır denemem... Üstteki soru lütfen... |
Öyle bi' şey istiyorsa dostum değildir zaten, hayır, vazgeçmeyebilirim.
Aşık olmak mı aşık olunmak mı? |
Aşık olmak ama tek taraflıysa asla...
Çok sevdiğin birisi diyelim kız arkadaşın acilen yanına gelmeni istiyor ama sen o şehirde değilsin....Naparsın?? |
kesinlikle giderim...
sevgilinle bi gün geçirmek için ailene yalan sööler misin? |
Hyr yalan söylemeyi beceremem:))
Dostunla sevgilinin arasında bir seçim yapman gerekse neyapardın? |
Dostumu secerim tabi yaff..
İki kedii kavga ediyken gördün...Onları ayırırmısın yoksam karşılarına gecip çekirdekmi çitlersin::: |