ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Üstteki Üye İçin Cinayet Planı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=9984)

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 07:40 PM

Ya hiç sevmediğim bir ölüm şekli. Önce burnun ve genzin yanıyor. Sonra göğsünde müthiş bir sıkışma hissediyorsun, ağırlaşmış sanki. Sonra yavaş yavaş gözlerin kararmaya başlıyor. Buraya kadar yaşadıklarımdan hatırlıyorum :)) Ama gel sana böyle bir şey yapmayayım Rahatsız, en iyisi seni iğneli fıçıya itekleyivereyim...

RaHaTSiZ 04-30-2007 07:43 PM

~~ HımmSs... ßu kadar ßasit ßi öLüm seçtin ßenim için ? Seni ßal fıçısınDa 1 saat ߀kLtip arı kovanLarının etRafına ßıraKıCam İSİMSİZ KARANLIK... Daha sonra neLEr oLAcağını Sen düşün.. ~~

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 07:49 PM

Ah, Rahatsız, bunu sen istedin, üzgünüm. Seni ben öldürmeyeceğim. Kendi kendine bir şeyler yaparsan başka. Aç bir şekilde karanlık bir odada beklersin. Yemek için sadece kendi uzuvların vardır. Benden rica edersin, gelir bir - iki parmağını keser tabağa koyar ve güzelce servis yapardım. Ee, tabii sonunda kan kaybından halsiz düşeceksin. Sonunda etlerin de tükenmeye başlayacak. Yazık, yazık... Ama biliyor musun Rahatsız, bilim adamları en tatlı etin insan eti olduğunu söylüyor... Eh, afiyet olsun...

suskun 04-30-2007 07:51 PM

Ahh ne diyceğimi bilemiyorum ilköncelikle sana kıyamıyacağımı belirtmek istiyorum isimsiz.....Ben seni denize atarım....ancak senin için bukadar kötü olabiliyorum ama sen yüzme biliyosundur....Oyüzden yoksa atarmıyım:))

RaHaTSiZ 04-30-2007 07:51 PM

~~ lol ~~ "kendi uzuvların" ßöLümüne hayran kaLDım :Pp ßen ßi yolunu ßuLup ordan çıkardım merak Etme :) çıktığımda da Seni amuDa kaLdırıp testereyle ikiye ßöLerdim ~~

suskun 04-30-2007 07:55 PM

Benimi Rahatsız inanmıyorum bukadar kolay haa....küstüm.Bende seni ömrünün sonuna kadar bir mağaraya kapatırdım mağaranın nöbtçiliğini yapanda 5 tane yam yam koyardım her tarafına.Hadi bakalım kaçsan bitürlü kaçmasan bi türlü.Nasıl bir planın var bakalım kaçabileceğini zanneteme sakın.....Yamyamlar çok açlar haberin olsun..Lol..........

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 07:58 PM

Maalesef çok iyi yüzme biliyorum suskun, o sayede boğulmaktan kıl payı kurtulmuştum zaten. Rahatsız, sana gelince...

Seni sırt üstü bir kalasın üzerine yatırır ve bağlardım. Özellikle kafan hareket edemeyecek şekilde. Sonra yukarıdan kafana su damlatmaya başlardım. Sürekli... Devamlı... Aralıksız... Sonunda başına balyozla vuruyorlarmış gibi hissetmeye başlarsın. Sonra da önce delirir, sonra kafanın delinmesiyle ölürsün... Beğendin mi?..

RaHaTSiZ 04-30-2007 07:59 PM

~~ suskun hatLAr karıştı Sen deiL yau o an İSİMSİZ KARANLIK'a plan yapıyordum arada Sen kaynadın xD üzgünüm :)) ßide ßana diyor sen ßana kıyıyon ya hiç acı çektirmeden kafana sıkardım senin Taße kıyaßiLirsem :) ~~

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 08:02 PM

Valla ben de Rahatsız'a diyordum, suskun'un altına gelmiş. Neyse, orada belli zaten kime dediğim, isabet olmuş, suskun'a kıyamazdım. Ama seni bu sefer aç ve susuz bir halde 20 metrekarelik bir adaya bırakayım. Gel-git sırasında da ada 2 metre derine insin. Artık ne yaparsın bilemiyorum...

suskun 04-30-2007 08:05 PM

hıı o plan bana değildi öylemi ama bi sorun daha var isimsize gelen bana glir:))ama ben sansımki rahatsız sen bana bu planı yaparsan al sana böyle plan bakıyım napıcaksın dedim.Tabiki ben kıyamam:))
Sana şöle bi planım var sırada aşıklar tepesinden aşşağı iterdim seni..Tabi gene kıyamazdım:))

RaHaTSiZ 04-30-2007 08:06 PM

~~ " aşıklar tepesinden iterdim seni.." it lütfen itt :)) Sen itmeZsen ßen seni itiCem ordan aşağıya yada sen ßeni ßende seni itelim ßirßirimizi :)) ahuahauha ~~

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 08:07 PM

Ben seni gördüğüm için tüm plânlarımdan anında vazgeçeceğimi bildiğim için sevdiğin bir insanı kiralardım suskun. O öldürsün seni, sadece kafana bir kurşunla...

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 08:08 PM

Hoppalaa, hatlar iyice karıştı yav :)) Rahatsız, seni de severim. Sana da ben kıyamam aslında. Seni de sevgilin öldürsün o halde (ama işi biraz uzatmasında pek sakınca yok :D )

suskun 04-30-2007 08:11 PM

Rahatsız ikimiz aynı anda 1 2 3 deyince atlarız oldumu:))
İsimsiz bende sana kıyamayacağım için senin sevgilini kiralardım o da seni balkonddan aşşağı atsın kurtulma ihtimalin olur ozaman:))

RaHaTSiZ 04-30-2007 08:12 PM

~~ Sevgilim ?.... ßen Tek sevgilim Annem oda ßöyLe ßirşey yapamıyacağı için... İSİMSİZ KARANLIK şimdi gerçekTen öldürecem Seni kör ßıçakLA doğrarım ßak Seni :/ ~~

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 08:15 PM

Amman Tanrı'm, herkes beni öldürmek istiyor, herkes beni arıyor, Karagümrük yanıyor. O zaman ikinizi bungee jumping ipinin iki ucuna bağlayayım. ipi ortadan içinde timsay olan bir gölün biraz üzerine asayım. Tabii suskun bir bayan olduğu için Rahatsız'ın ipi daha uzun :D :D :D

suskun 04-30-2007 08:16 PM

neyaptın sen rahatsız arkadaşımı öldürdün hemde kör bıçakla merak etme isimsiz ben seni acile kaldırırım herzaman yanındayım ben.....
Rahatsız bende seni çatıdan aşşağı iterim daha masumca our hem:))

RaHaTSiZ 04-30-2007 08:18 PM

~~ suskun... Çay içersin sanırım ? çayına siyanür KAtıCam senin ~~

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 08:19 PM

Madem oyun bu, kiremitleri hafif gevşeteyim suskun :)) Rahatsızeğer gene hatları karıştırmak niyetindeysen suskun'un seni ittiği yerin altına trambolin koyayım da daha yükseğe çıkıp da düş :)))

suskun 04-30-2007 08:24 PM

hahahah gördün mü rahatsız öldün sen eh ben ne diyim şimdi ölenle ölünmüyoki:))şaka arkadaşım....bende en sevdiğin brownilerden 1 tabak yaparrdım ve akşam yemekten sonra kapınızı çalardım annene derdimki kendi ellerimle size browni yaptım.Tabi o tabağı gören rhatsız sen yerinde duramaz ve tabağın hepsini siler süpürürdün.Ama içinde fare zehiri olduğunu biliyomusun?yarım saat sonra öleceksin diye msj atardım ardından dahehehehnasıl plan ama rahatsız....

RaHaTSiZ 04-30-2007 08:28 PM

~~ :)) ßen annemin evinde yaşamıyorum :)) Sen ßenim annemi öldürürDün :/ haßeRi aLdığımda GELir Seni evinden dışarı çıkartma bahanesiyLe ßiraz gezdirir aRdından karşıdan karşıya geçerken ßi kamyonun altına ittirirDim... :Pp ~~

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 08:29 PM

Madem bu kadar heveslisiniz, maden ben size zarar vermek istemiyorum, Rahatsız'ı üzerine salardım suskun. Uğraşın durun.

(Rahatsız gene araya girdiysen suskun'a da bir tabanca verirdim ki galip belli olsun)...

suskun 04-30-2007 08:32 PM

aaa unutmuşum annen ölmedi ölmedi.Annene kapıda derdimki bu sadece rahatsıza özel o çok severmiş hepsini o yesin isterseniz size ayrı bir tabakta getiririm derim....
Sonra sana ikkinci planım bilgisayarının kablolarıyla oynardım öyle bir ayarlardım ki "suskun"yazınca BOMMMMMMMMMMMMM....:))game over

RaHaTSiZ 04-30-2007 08:35 PM

~~adf sdafsdagafd gfa g zuhahsd hahdshhas :D:Dd "suskun yazınca booomm" süpersin ne diyim :)) odanın camından içeri el ßomßası Atmaya geLiyorm şimdi :Pp ~~

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 08:36 PM

Hop, ben varım. Önce ben seni yolda zıpkınla vurayım da el bombasını öyle fazla fırlatama...

RaHaTSiZ 04-30-2007 08:39 PM

~~zıpkın ? sen onu fırlatana kaDar... kaFana taşı yedin mi karpuz gißi yarılır haßerin varmı :) orAcıkta kaLıverirsin ~~

İSİMSİZ KARANLIK 04-30-2007 08:41 PM

Le kafana bi' çakıl atarım var ya... Duymuşsundur, ummadık taş baş yarar...

RaHaTSiZ 04-30-2007 08:44 PM

~~ SaLLa çakıl makıl işlemeZ ßana :) yanına yakLaşır o elindeki zıpkını elinden aLır onu yere saßitLEr ve Seni üstüne oTurturdum Ağzından falan çıkardı herhaLde :)) ~~

speed 05-02-2007 07:33 PM

şişe takıp pirzola yapardım..:))

angelesdream 05-02-2007 07:40 PM

senı ustunde ıncecık bır sopanın üstüne dikerdim tek ayakla. tabı bu arada altında dıbı tam 12 metelık bır kuyu war içindede karnı çok acıkmış farelerer dolunıahaha.ne haınım dımı speed.

RaHaTSiZ 05-02-2007 07:42 PM

~~ ZZzzz... AvaTara ßaktıkÇa kıyamıyorum :) ALLAH seni nasıl ßiLiyorSa öyLE yapsın ßen ßi ceza veremicem xD ~~