![]() |
aşk olsun yawww sen beni öldürürsün ama ben sana hiç kıyamam
|
tesekkür ederim....kıyamam beee....ama oyun öyleeee biliyosun...
|
senin için harika bir cinayet planladım:) once senı bayıltıp daha sonra ise kulağına civa akıtmak kökten çözüm olur.nasılım ama:))
|
cok tesekkürler....imzasındaki göle atmak en güselii...
|
kan merkezinden kan alıp ona gösterirdim zaten kanı görünce kendiliğinden ölür kııhh kııhh...
(kan görmeye dayanamıyomuşta kıh kıh kıh...) |
Hiç uğraşmam yaff...Atarım eskiaçıaa horaaaaa...Bitti..
|
hiç bişiy yapmam ne uraşacam kalemini kırarım...:D(Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az)
|
İçirir içirir sonrada şişirim sokarım iğneyi patlatırım ardından....(KARDEŞ AD NE)
|
fenerbahçe kupası gönderirim zaten kupayı görünce kendini öldürür ha ha ha ...
|
Esentepeye gezmee götürürüm sonada ayagına bil çelme çakar uçurumdan aşağı hoooppp...you are mokoko
|
bir parti veririm onuda çağırıırm.onun yemeğine de fare zehiri kattımmı oldu bitti:)
|
sapanla kafasına taş atarım beyin kanamasından nanay...
|
arabayla üstünden geçerim bende:)))
|
hıh hıhhh....Denize çağırır sonra biraz açığa götürüp suya gömerim...uhahahahaaaaaaaa
|
durmadan yemek yediririm sonunda patlar kıh kıh kıh
|
...kafasına bowling topu atarım...sonam çiftlie götürür ince ince doğrarım..sona kıyma makinesinden geçiririm...biras ıslatır ondan yeni bi manken yaparım..
|
kahvesine siyanür koyarım
|
susuz bırakırım ölür gider başka bişey yapmaa gerek kalmaz...
|
Afrika karıncalarının içine atarım...
|
karıncalar gül yemezha ha ha ..
fenerlilerin içine atsam? |
Gezmee götürürüm arabamlan (bmw'eyle) sonam yavaş uçurum kenerına yaklaşır arabadan atlarım..ve uçurumdan aşağı cumbur lopp..kıhkıh
|
Alıntı:
arbayı kullandııına göre olmuşun ble kıh kıh kıh... |
yooo....
GECE KORKUTURUM KALPTEN ....gülegüle |
bakışlarımla öldürürdüm
|
bravooo ozman....
şakagından fururum... |
makdül bir gün uyurkene ona bir uyuz aşısı yaparım(tabi bub arada kurbanımız uyuz değil niahahah) uyuzdan gider.:))
|
Anladım...kasma...
Kalbini söker alırım... |
kezzap dökerim ...
|
Merdİvenden İnerken Ayaginin Altina Muz Atarim Ölmesede Sakat Kalir...heralde Onada Dayanamaip İntİhar Eder..
|
yoh valla acıya dayanıklıyım...
bende bütün galatasaraylıları fenerli yaparım sende zaten kahrından ölürsün ıhı ıhı |
Hayal işte ne güsel....ayak bileklerine iki kesik atar ellerini bağlar karşısına oturup ölmesini seyrederim...ya kan kaybından yada açlıktan...
|
kıralık katıl tutardım cunku ona kıyamam ben
|
Sen kirala olum ben tahta keserle kafana çivi çakıp delerdim seii..
|
O zaman sevimli bir palyaço tarafından eşek şakalarıyla işkence görerek ölmeyi hak ettin derim...
|
karanlık bi odaya kapatırım ismi gibi sonrada korkudan ölür zaten...
|
:) Üzgünüm, karanlıktan korkmuyorum... Ama sen bu cinayet teşebbüsüne karşılık karanlık bir odada sevgili hamamböcekleri ve çekirgelerle beraber kalmayı hakettin. Karnın acıkacak olursa haber verirsin, daha fazla böcek salarım içeri...
|
gece evine girer ve boğazını keserim
BEn razon Kesmam Kafa keserim |
Bende sevgili sessiz karanlığın boğazını kestiğin için seni elektirikli sandalyeye oturttururdum ama ilk olarak da seni ıslatrdım daha çok etkili olsun diye:))Üzgünüm ama arkadaşımın boğazını kesmekle plan yapıyosun bende sana böyle yaparak arkadaşımın kanını yerde bırakmam:))
|
Bunun sözün üzerine sadece sana sıkılan kurşunun önüne atlayabilirim :))
|
~~ İSİMSİZ KARANLIK yine mi sana denk geLdik ^^ Hiç ßoğuLma gißi ßirşeyi denedin mi ? Hade geL deniyeLim :) ~~
|