![]() |
Ben öldürmem onun yerine ölürüm
|
oy oy onasıl güzel bi cevaptır çok saol yaaa valla
|
Ee tatia, senin yolunda ölecek bunca insan varken ben de hepinizi bir bağlayıp artık balçıklanmış bir kuyuya atayım bari. Bu kuyu da Asya'da olsun, şöyle Hindistan tarafına doğru. Ah, bilmem bilir misiniz, orada bolca "sevimli" böcek bulunur ve hepsi böyle tabanı balçıklanmış kuyuları çok sever. Yok canıım, hemen üzülmeyin, susuzluktan ölmezsiniz, orası kuyu ya, çamurlu falan ama su var yani. İyi geceleeer...
|
~~ßu konuyu Sevdim ßaq !! KAtLiama hazır oLun :Pp İSİMSİZ KARANLIK... Seni önce -25 dereceye ayarLanmış ßi dondurucunun içinde ßekletmem lazım kıvama gelmen için, yarım saat sonra seni ordan çıkarıp çarmığa germek soğuktan kaskatı olmuş vücudunda zor olacak ama katLanırız...Öyle yada ßöyle çarmığa gerdikTen Sonra yaralarına tuz ßasıyım acını dindirSin. aRtık hayatının Sonuna yakLaştın İSİMSİZ KARANLIK ortaSında ßırakıLmak isTEdiğin çölüde SEn seç ? oraya aTAr ßırakırım Seni artık o haLe gelmiş ßi canLıyı çölDe neLer ßekLer ßiLemem...~~
|
senin için plan yapmaya gerek yok:):)
seni pizza yedire yedire öldürürdüm:) |
Daha çok gençsin kıyamam ki :(
|
saol yaaa ama ben sana kıyarım çünkü yaşlısın:):):)
seni dee hmmmm aşk filmi izlete izlete öğğ getirtirim böölece sende ölürsün:D |
seni buz dolu bi kuvete atarm orda donarak ölürsün acı cekmessin hem:))
|
vayy çok insaflısın yaaa:)
bende seni şırınga dolu çukura atardım çıkamazdın(saw2):) |
Seni ilk önce içeceğine bayıltıcı bişe katar daha sonra derini yüzer üztüne tuzlusuya batırdığım bir süngeri bağlarım ve hergün üzerine tuzlu su damlatır sonraya doğruda ait damlatır öldürürüm :)))
|
spedd seni ayakta beklaterek öldürürüm belli bir süre sonra zaten başın aşağı düşer :) ağırlığı taşıyamaz :) |
ayağına cok büyük bi agırlık bağlar kaçamamanı sağlardım.hopp
açlıktan öl. |
offftttt :))
|
seni dar bir koltuğa oturtur sıkışaraktan öldürrdm..
anladn sen:) |
:)) sen koltuğa sığmazsın o yüzden seni yerçekimiyle öldürürüm sende bunu anladın :)
|
seni bu gemiye kaptan yapardm sonra tayfalarına rüşvetle seni denize atmalarını sölerdm köpekbalıkları oranı buranı kopararaktann..anladn
|
yawww niye herkes birbirini öldürüyo ben bişey anlamadımm...
|
seni en fanatik galatasaylılar içine atardım onlarda seni linç ederek öldürürdü..çok acımasız oldu..
|
Alıntı:
|
espri yaptım ama anlamadın sen onu....
seni denizde boğardım ha ha ha |
Sana plan hazırlamama gerek yok seni de cimbomluların arasına atmak lazım onlar bilir yapacağını
|
brave seni göbek attıra attıra öldürürdüm:)
|
Alıntı:
oke o zaman seni bir sandelyeye bağlayıp göz kapaklarına iğne batırırdım eh bakalım ne kadar açık tutabiliyorsun :) |
Alıntı:
seni boş bir kavanoza koyar sonradaaaaa neyse anladın sen onu... |
anlamadım nasıl olacak o iş yav :)
|
seni soğuk sulardan kızgın kumlara gömerdim sorada açık olan kafana akrepleri salıverirdm..
|
ben kimseyi öldüremezdim...
galatasaraylılar hariççççççç... |
saol be neyse ben kaçar öldür öldür bitmiyonuz yavv
bu arada en büyük fenerbahçe ... |
yaww şunu baştan söylesene olmadı şimdi...
|
evet en büyük fenerr
SARI.. |
vayyyyyyyyy sendemi fenerlisin yaww ben sizi öldürmiim o sssamannn...
|
güller içinde gül kokusuna bogarak öldürmek lasım kendisinii..
|
yani zaten fenerli sayısı azzz ölümüne fener..
|
plana gerek yok fenerliymiş acıdan ölceksin kardeşimmmm
|
yok bea doktor sevincimden ölüyorum lideriz ya.
|
Alıntı:
|
bakacağz ben eminim şampiyon biziz..
|
şimdi rahat konusuyon...mac bitmedi daha....
|
Alıntı:
yaw o ölüm çok güzel olur gibi geliyo bana... teşekkür ederim... |
1982 tane gül atarak üstüne öldürmek lasımm...dikenli dallarıyla...bu güselllmi...
|