![]() |
Cankan Şarkı Sözleri
Bana diyebilirmisin, Ne düsündügünü,ne hissettigini Bana diyebilirmisin, yanliz iken mutlu oldugunu Sensiz yasamanin hic bir anlami yok Askim ne olur geri dön, Sensiz olmuyor Sensiz yasamanin hic bir anlami yok Askim ne olur geri dön Askim beni yaninda birak Lütfen aglatma beni Kalbimin sancisi buna dayanamiyor Ayrilik hic bir seye yaramadi Kavga degil ask zaferdir Askim ne olur barisalim --->: Cankan Şarkı Sözleri frmacil beşinci 5 sayfa --->: Cankan Şarkı Sözleri |
Cankan Şarkı Sözleri
Kannst du sagen, Was du denkst,was du fühlst Kannst du sagen, Dass du einsam,glücklich bist Ohne dich hat es kein Sinn Weiter zu leben Bitte askim komm zurück Ohne dich geht es nicht Ohne dich hat es kein Sinn Weiter zu leben Bitte askim komm zurück Ohne dich geht es nicht Lass mich askim bei dir bleiben Lass mich bitte nicht mehr weinen Mein Herz und mein Schmerz Können das nicht ertragen Trennung hat uns gar nichts gebracht Kein Streit sondern Liebe ist die Macht Lass uns askim Bitte nochmal vertragen |
Cankan Şarkı Sözleri
Masallarda arama beni Ben aşkın esiriyim Rüyalarda olan sevgi Bir çölde ki serap gibi Ben aşkı gönlümde hep yolda bildim Gel dedim güvendim kendimi verdim Masalmış hayaller hayaller masalmış Gel gör beni aşk neyledi |
Cankan Şarkı Sözleri
Nereye gülüm söyle nereye Canım istesen hazırdım ben vermeye Sana göz bebek gibi ben bakdım Unutuldum çok yanlızım Haram bana senle olmak Öyle zor ki yanlız kalmak Gidiyorsun öyle zalim Yalvarırım son kez dön bak Yar yar yar yar Vurma beni derinden Zor zor zor zor Vazgecip kopmam sende Bir sor haber ver Gittiğin o yerlerden Yanar yanar tutuşurum Habersiz kalsam senden ( Siir ) Ayrılığın bedelini çekerek binlerce kez ödedim Bu şehirleri bu sokakları Adım Adım milim milim boynu bükük gezdim Şu an ne haldeyim ne dertdeyim Nerden bileçeksin be gülüm Onun için en son dileğim Seni son kez ölmeden göreyim |