![]() |
Sibel Can Şarkı Sözleri
Sen Gelmez Oldun - Sibel Can Deyiptin baharda görüşelim Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Yaradan eşkine ne olur dön Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun Sen gelmez oldun Yarim gözleyirem, isteyirem Sen gelmez oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun Sen gelmez oldun Yarim gözlerim yolda Beklerim ama sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boşyere mi yemin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun Sen gelmez oldun Yarim gözlerim yolda Beklerim ama sen gelmez oldun |
Sibel Can Şarkı Sözleri
Sen Benimsin - Sibel Can Gözüm görmez baskasini Gönül sevmez senden sonra baskasini Yüzüm gülmez Dayanamam yokluguna Meleklerde sahit olsun askimiza Adin yazilmis kalbime İstesende silmezsin Bu aksam asktan kacmak yok İstesende gidemezsin Askin yazilmis gönlüme İstesende silemezsin Yandim sana yandim Beni terk edemezsin Sen benimsin Aaaahhh herseyimsin Sen benimsin Aaaahhh melegimsin |
Sibel Can Şarkı Sözleri
Padişan ( Bu Devirde ) - Sibel Can Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedin bilirim Bu sefer de yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan Söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum var hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ayrılık pek yaman Neler çektim bu dünyadan El mi yaman ben mi yaman Bu devirde ( zamanda ) kimse sultan değil Hükümdar değil bezirgân değil Bu kadar güvenme hiç kendine Kimse şah değil padişah değil |
Sibel Can Şarkı Sözleri
Ölürüm - Sibel Can Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Vallahi billahi seni çok seviyorum.. AAahh.. Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Vallahi billahi seni çok seviyorum.. AAahh.. Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm. |
Sibel Can Şarkı Sözleri
Nehir Gözlüm - Sibel Can Kismeti bagli dediler Gulusu candan edali dediler Ah delikanli yuregim Bu gece senden utandi dediler Kendimi kandiramadim Senden kurtulamadim Kac kere sevdi yuregim Sen gibisini bulamadim Bu dunyayi yakacakmisin Bana asik olacakmisin Ilk kez asik olmus gibi Yuregimden tasacakmisin Bana evet diyecekmisin Yoksa opup gidecekmisin Nehir gozlum askin icin Herseyini verecek misin |
Sibel Can Şarkı Sözleri
Melekler - Sibel Can Sen omuzuma çökmüş ağır bir günah Çözümsüz bir düğüm, boşa geçmiş gün Her gece yatağımda dönüp kıvrandım Karanlık bir rüya,gelinsiz düğün Gelipte ağlama bana gömdün elinle Bu mezar hep ıslak kalır seninle Oturdum düşündüm bir ağaç altında Melekler ağlıyordu sağımda solumda Sen kolayı seçtin zor zamanımda Bir hayat tükendi senin yolunda --->: Sibel Can Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Sibel Can Şarkı Sözleri |
Sibel Can Şarkı Sözleri
Limoni - Sibel Can Senin sevdiğin hırkamı giydim Senin geçtiğin yollardan geçtim Senin indiğin vapura bindim Senin aldığın kitabı okudum Durum vahim anladım Benim senden bir ricam var Hiç değilse gönlümü al Umarım bu gurur sana yeter Bu da bir şey mi de gül geç Bu da bir şey mi Ne acılar var hayatta Bu da bir şey mi Limoni limoni Aramız limoni Bir orta şekerli ( Bir bakarsın şambali ) Bir de böyle limoni Senin bardağından suyumu içtim Senin koltuğuna şöyle bir uzandım Senin yastığına başımı koydum Benim uykumu sana gönderdim Şakır şakır ağladım Git istersen kafan değişsin Birkaç gün temiz hava al Orası çok güzeldir hatta Biraz serin olur geceleri Sırtına bir şey al Ben de gelitim gel dersen Geçerken beni al |
Sibel Can Şarkı Sözleri
Lale Devri - Sibel Can Çok geç kalmışız canım, vakit bu vakit değil. Eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk. Öyle sanmışız canım, artık ölümsüz değil. Leyla ile Mecnun gibi, çoktan masal olmuş aşk. Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş. Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş. Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş. Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş. Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın. Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın. Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın. Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın. Çok geç kalmışız canım, vakit bu vakit değil. Eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk. Öyle sanmışız canım, artık ölümsüz değil. Leyla ile Mecnun gibi, çoktan masal olmuş aşk. Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş. Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş. Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş. Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş. Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın. Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın. Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın. Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın |
Sibel Can Şarkı Sözleri
Kime Ne - Sibel Can gözlerinden sel gibi yaş olup akıyorsa gitmek istiyorsan kime ne gecemden yıldız gibi mechule kayıyorsan kaderini cizdiysen kime ne basarım ben bagrıma koca koca tasları hıckırarak aglarım kime ne en acı zehirlerle sararım ben yaramı avuturum ben gönlümü kime ne umrunda mı dünyanın umrunda mı kimsenin var msım yokmusum ben kime ne bu benim kaderimdir kime ne gidene kal denilmez gönül bu doymak bilmez acmısım tokmusum ben kime ne sevilmemiş sevmişim bir gönle girmemişim sevilmek zorla olmaz kime ne basarım ben bagrıma sabır denen tasları anılarla yasarım kime ne en acı zehirlerle sararım ben yaramı sustururum gönlümü kime ne umrunda mı kimsenin umrunda mı kimsenin bu benim kaderimdir kime ne |