![]() |
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZ
Geçmiş doğum günün kutlu olsun KRDNZ..Nice yıllara .. ;)
|
Teşekkür ederim ama henüz pek geçmedi sanırım sonuçta gün hala bitmedi:D
|
doğum günün kutlu olsun KRDNZ :))
nice mutlu senelere, hep sevdiklerinle gir inşallah :)) |
Amin inşaallah:) Güzel dileklerinizin hepsi sizin için de geçerli arkadaşlar:)
|
Canım geç oldu ama kusura bakma yoktum ben.Rabbim sağlık sıhat için de uzun ömürler versin sana.
|
Amin Gülgüzeli hep beraber inşaallah. Ne kusuru ayrıca:)
|
Doğum günün kutlu olsun KRDNZ. Herşey gönlünce olsunnnn:25::43:43
|
Yine iyiki doğdun yine iyiki varsın doğumgünün kutlu olsun sevgili KRDNZ birlikte nice mutlu yıllara inşaAllah.:ashamed0002:
|
Yeni yaşınız kutlu olsun daha nice mutlu günler sizinle olsun doğum gününüz kutlu olsun
|
1 Eklenti(ler)
|
Belki çok yineliyor, belki de bu sebeple bazı arkadaşlarımı sıkıyorum ancak zaman gerçekten de çok hızlı ilerliyor. 1 yıl nasıl da geçti böyle... Doğum gününüze yazdığım ilk kutlama mesajını daha dün gibi hatırlıyorken...
Yeni yaşınız kutlu olsun Sevgili KRDNZ. Sevdiklerinizle birlikte daha nice mutlu yıllara... |
http://fc04.deviantart.com/fs16/f/20...inkcakebox.jpghttp://fc09.deviantart.com/fs32/i/20...sonChapman.jpg
İyiki doğdun... nice senelere KRDNZ |
:ashamed0002: Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Çok mutlu oldum gerçekten ve gerçekten zaman çok hızlı geçiyor Sevgili Kaplan haklısnız. Bütün güzel dilekleriniz sizler için de geçerli olsun ve daha güzel, huzurlu yarınlarda hep beraber yaşayalım inşallah. Türkiyemiz için de bizler için de her yılımız daha güzel olur inşallah.
Ve geçen bir yıl boyunca heran yanımda olan Sevgili bbk'ya çooookkkk teşekkürler. Sende iyi ki varsın..:wub: |
bu tür konuşmalarda iyi değilimdir,iyi ki doğmuşsun valla
[insanlar istemesede yaşlanmak güzeldir,zaten şarapta yıllandıkça değerlenir.] |
Doğum gününüz kutlu olsun sevgili KRDNZ. Allah sevdiklerinizle mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
|