![]() |
Cevap : Forumsinsi 2 yaşında
Kaliteli, saygın ve daha sayamadığım bir çok güzel özelliği bulunan sitemizde, hep birlikte nice senelere ulaşmak dileğimle... |
bu değerli sitenin, değerli insanlarla beraber bir yılı daha manevi kazançla eskitmesi gerçekten çok hoş.. bu sebepten dolayı siteyi kurduğunuz için çok teşekkür ederm Sayın [KAPLAN]
konu için teşekkürler hayko26 ;) |
Ben burda yeni olmama rağmen çok kaliteli bir forum olduğunu söyleyebilirim. Hepinizle de tanıştığım için çok memnunum. Daha nice yıllar geçirmek umuduyla nice yıllara forumsinsi:)
|
Cevap : Forumsinsi 2 Yaşında
niceee yıllaraaaaaaa forumsinsi.com daha nice yeniii güzel yıllarr görmeniz dileğiyleee.doğum gününüzü kutlarımm...
|
inşaallah daha güzel yıllara hep beraber hayırlısı
|
hep beraber nice senelere arkadaşlar ayrıca sevgili KAPLAN'A teşekkürlerimi belirtmek isterim... Böyle güzel bir site kurduğu için...
|
evet bende tşk ederim KAPLANA inş. nice mutlu senlere hep beraber FORUMSİNSİDE huzurlu bir şekilde...
hepinizi çok seviiyorumm arkadaşlar... |
Alıntı:
Nice senelere Forumsinsi... Nice dostluklara.. Nice anılara... Teşekkürler arkadaşlar... |
Daha nice mutlu güzel senelere birlikte girmek dileğiyle bu güzel sitede güzel insanlarla olmak çok güzel sitemizin 2.yılı kutlu olsun iyiki var forumsinsi ailesi
|
Eski üye sayılmam ama ilk günden beri beğendim forumu. Eline sağlık kaplan ve yol arkadaşları, hepinize teşekkürler...... :)) :img-clapping:
|
nice seneLere arkdaşLar hepberaber (:
|
Geç kaldığımın farkındayım ama geç de olsa kutlamak istedim..Daha nice 2 senelere insallah..Daha nice güzel zamanlar geçirmek dileğiyle..:)
|
Hep beraber nice mutlu senelere:img-clapping:
|
ne kadar güzel bir şey hayko26 a ve kaplan a çok teşekkür ederim.....
|