![]() |
13 Dev Adam
Evet gözden kaçırmışım
Banemin dişlerini özellikle gösteriyo tedavi iyi sonuç vermiş |
13 Dev Adam
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi frd@y Teşekkürler LaLe abi sen hemen neden üstüne alındın |
13 Dev Adam
sabah sabah bak yine sööyliim bu işin sonu fena olacak |
13 Dev Adam
Vallahi hepiniz afet-i devransınız. Ne diyim?
Banemin Al(a)manya'dan geldiğini belli ediyor. Takım elbise falan. Bir tüylü şapkası eksik. Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth Fotograftakiler: Real, Yavuzhan, Supermen, Böcü Dayı, frday, abartmatozu, Starlight, Erlik, Lodos, Pharos, Banemin, ümit ve ben Yavuzhan yakandaki kırmızı gül ne allaaasen. Kiminle buluşmaya gidicen fotoğraf çekiminden sonra. de bakem bana. Ümit de savaştan çıkmış gibi yaka bağır kaymış vaziyette. Ayyy baktıkça gülüyorum yaaa süpersiniz. |
13 Dev Adam
hay sen çok yaşa smach.)nerden bulursuun bu resimleri ya.)hepinizde yarışmalardan çıkmış gibisiniz maaşallah.)allah bozmasın efem tüh tüh.)
|
13 Dev Adam
Bu fotoyla çok canlar yakarız biz
|
13 Dev Adam
En yakışıklısı Frday ile Abartmatozu..
|
13 Dev Adam
Aşk-ı Virane
Sanaloji |
13 Dev Adam
Aşk_I Virane sahiden virane olmuşta, Sanaloji için birşey diyemiyorum Hatta diyorum....Yok, yok Sanaloji bu kadar çirkin değil.
|
13 Dev Adam
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL En yakışıklısı Frday ile Abartmatozu.. Biliyordum en yakışıklılardan birisi olacağımı |
13 Dev Adam
Sanaloji hayır ne yaptılar sana böyle
Klonlayıp üzerinde oynamamı yaptılar yoksa |
13 Dev Adam
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth Sanaloji sanal bak sana kaç kere dedim şu sakallara bi fön çektirelim dişleri yeniden yaptıralım die bak deşifre oldun bu halinle buyur bakalım |
13 Dev Adam
Süpersiniz beyler Forumgerçek beyleride anca bu kadar yakışıklı olmalıydı aksini düşünemiyordum bile hayallerimi yıkmadınız teşekkürler
Smash güzeldi sağol |
13 Dev Adam
Harikasınız beyler...Sanaloji beni bir kaç gün göremezsen,kızma tamam mı...Hayallerimi yıktın..
Aşkı Virane,kim yaktı seni ?Eee valla aşk vurur döner döner vurur olmuşun anacım... |
13 Dev Adam
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Okyanusun Kalbi Harikasınız beyler...Sanaloji beni bir kaç gün göremezsen,kızma tamam mı...Hayallerimi yıktın.. Aşkı Virane,kim yaktı seni ?Eee valla aşk vurur döner döner vurur olmuşun anacım... Ama ama ama hani dış görünüş önemli değildi haniiiii iç güzelliğe önem vermek gerekliydi böhöhöhöö Bende diyorum nerede bu kız ne zamandır haber alamadım Smahs senin için hiç hayırlı şeyler düşünmüyorum artık, akşam dar ve karanlık sokaklara girme pek sen kanımca |