Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kelime, uzaklardannnnbir

Uzaklardan Birkaç Cümle...

Eski 03-01-2007   #1
ErGENEKON_GS_48

Uzaklardan Birkaç Cümle...

bilirim buzdağıdır özlem,eflatun sokaklarda,Bilirim kulaklarım cınladığında özleyenim vardir uzaklarda, ve yine biliyorumki özleyenim özledigimdir aslında

Hayata Değer Bir Yaşam,Sevmeye Değer Bir Aşk,Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçme,Ne Eksik Ne Fazlasını Ara vE Seni Üzenlede ASLA UĞRAŞMA

Ruhumu yere serip Hasret Çeker olsamda Ne aşkına Kinim var ne de sana Deryaya Dalar gibi binbir derde dalsamda SEni Mahşere Kadar sewmeye YEMİNİM VAR!!!

kurşun yarası gibi hızlı yaşamak ama zordur kurşunu havada sevdayı yürekte tutmak alışkın olsada yürek ayrılıklara yoktur kitabımızda bekleyeni unutmak!!!!!!!!!

Seni Unutmayı Düşündüm Bu Gece Bir Sigaranın Üzerine Adını Yazdım Sigara Bittiğinde Unutacaktım Nefes Nefes Atacaktım İçimden Seni Ama Nerden Bilebilirdim Ki Seni Unutmayı Düşünürken Nefes Nefes İçime Çektiğimi

Her Zaman Gul,Hayata Gulucuk Saç,Gülmeyi Benimse,Çünkü Senin Bir Gülüşün İçin,Koca Dünyada Yaşayan Biri Mutlaka Biri VARDIR

acıların umutlara engelse yüreğin seni ucurumun kenarına götürdüyse bekle dostum dostun olmadan nereyeher insan acı ceker derdi olmayan hayat yaşar

ayrılık ölüm der dururdum ama ayrılıklar ölüm değilmiş seni görüpte senle konuşamamak esas ölümmüş

seni düşündüğüm her dakka aklımda bir gelinlik birde damatlık var ama toprağı düşündüğüm zaman bir sen birde ben varım

Dertlidir Şarkılar Dilimizdeki Bir Ömür Çizgisi Yüzümüzdeki Yağmur Değil Yaştır Gözümüzdeki Adımız Serseri KALBİMİZ DEĞİL

yorgunum:çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı varyinede yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına SEVMEYENLER ULAŞAMAZLAR

gencligi gönlümde bitmez sanırdım hayat ben hep seni böyle tanırdım caresi olsaydı ömür alırdım hayat sen ne cabuk HARCADIN BENİ

benden sana söylemesi zoor yazması kolay bir kelime HOŞÇAKAL

Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde söyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek

gözler vardır sözler anlatır sözler vardır gözler ağlatır

Gençliğine güvenip erken derken ELVEDA bile diyemezsin çekip giderken!!

Sevmek gözyasi degildir akip gitmez Sevmek bir mevsim degildir gelip gecmez Sevmek bir ömür degildir,ölünce bile bitmez

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-05-2007   #2
puslu

Sevmek bir ömür degildir,ölünce bile bitmez

emeğine sağlık güzel bir şiir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-11-2007   #3
Gözyaşı

yağmur değil yaştır gözümüzdeki
gençliğine güvenme elveda bile diyemezsin giderken teşekkürler kardeşim

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com