Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asker|masal, hikaye, özetleri

Asker|Masal Ve Hikaye Özetleri

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Asker|Masal Ve Hikaye Özetleri

ASKER

Savaşın en kanlı günlerinden biri Asker, en iyi arkadaşının az ileride kanlar içinde yere düştüğünü gördü İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar Asker teğmene koştu: - Teğmenim, fırlayıp arkadaşımı alıp gelebilir miyim? "Delirdin mi?" der gibi baktı teğmen
-Gitmeye değer mi? Arkadaşın delik deşik olmuş Büyük olasılıkla ölmüştür bile Kendi hayatini da tehlikeye atma Asker ısrar etti
Teğmen: - Peki, dedi Git o zaman İnanılır gibi değildi Asker o korkunç ateş yağmuru altında arkadaşına ulaştı Onu sırtına aldı koşa koşa döndü Birlikte siperin içine yuvarlandılar
Teğmen, kanlar içindeki askeri muayene etti Sonra onu sipere taşıyan arkadaşına döndü:
- Sana hayatını tehlikeye atmana değmez, demiştim Bak haklı çıktım Bu zaten ölmüş
- Değdi teğmenim, dedi asker hıçkırarak Gene de değdi, çünkü yanına ulaştığımda henüz sağdı Onun son sözlerini duymak dünyaya bedeldi benim için
"Geleceğini biliyordum Jim, diyordu arkadaşım Geleceğini biliyordum!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com