![]() |
Hatice Annemizi Unutulmaz Kilan Hizmet |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Hatice Annemizi Unutulmaz Kilan HizmetEline aldığı kuru bir hurma dalına dayanarak Resûlüllah’ın kapısına kadar gelmiş olan yaşlı bir kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resûl-i Ekrem Hazretleri: – Müsaade edin ![]() ![]() ![]() İhtiyarlıktan âdeta rükû eder halde duran kadın ![]() ![]() ![]() ![]() Resûlüllah’ın bu kadına gösterdiği hürmet ve alâka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resûlüllah’ın cevabı tek cümleden ibaretti: – Bu kadın ![]() Burada aklımıza şöyle bir sual geliyor: – Resûlüllah Hazretleri ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sualin cevabını da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazret-i Âişe Validemiz: – Yâ Resûlâllah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() – Yâ Âişe! Seneler geçtiği halde Hatîce’yi unutmayışım ![]() ![]() Herkes beni red ve inkâr ettiği zaman ![]() ![]() Etrafımdakiler bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlar benden bir pulu esirgediği zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyada yalnız kaldığım günlerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte ben ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Mü’mine hanımlar ![]() ![]() ![]() ![]()
|